Светлозар Минов:Търсят се Апостоли !

Светлозар Минов:Търсят се Апостоли ! Stefan Projnow


Къде са днешните будители?
Къде са днешните будители, защо не се раждат в България хора като Левски, като Ботев?

Хора като Смирненски и Вапцаров ?
Защо ги няма и Великите ни художници и музиканти ? Защо ги няма тези големи умове на математици и физици, къде са изобретателите, къде са гениите на нашето време ?

За 27 години никой не блесна, никой не прослави нацията ни, никой не поведе истинска борба, никой не остави диря в историята ни защо ?
Нима генетичният код на нацията ни е премоделиран за три поколения да няма нито една ярка звезда, която да изгрее на небосклона !
Къде е интелигенцията ни ? Въпроси, които ме дерзаят, въпроси на които кой може да даде смислен отговор?
От близо десетилетие се налага модела АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ !

Efekt 2

Който и да покаже коефициент на интелигентност над нивото на тиквата бива смазан, унизен и омаскарен !

Това е моделът на управляващите комплексари за да се почувстват по-значими и по-силни от всеки, който дръзне да покаже смелост и да извърши революция в своята област – музика, изкуство или наука идва един комплексар с власт и го размазва, използвайки лостовете на властта дадени му от ГЕРБ! Така лидерите се чувстват по-лидери, а интелигенцията отхвърлена от обществото е принудена или да имигрира или да отиде по кофите !

Простакът е непобедим и на практика Борисов еволюира в Борисов 2, а сега и в Борисов 3, но той е на власт !
Започна с рекет и репресии, над 150 убийства на мафиоти публично екзекутирани и НЕРАЗКРИТИ, а какво стана с имотите и бизнесът им никой не пита ! А колко хиляди са тези публично неизвестните, които дискретно бяха пресели на онзи свят !

Вижте Цветан Цветанов и делата по които бе съден и какво стана с ключовите свидетели – кой е разстрелян, кой катастрофира и колко от тях се споминаха ей така на бързо при съмнителни обстоятелства !

Както се казва НЯМА ЖИВИ ДА КАЖАТ !
Но има живи такива като КИЛЪРИТЕ, които са по затворите те са виждали, били са там, знаели са, чували са и какво от това получават по някои присъда ей така и са елиминирани от обществото като делата са предрешени с поставени прокурори и съдии и управленският мафиотски елит е спокоен, че няма кой да ги злепостави най-малкото пред обществото !
За тези хора медиите не пишат, не говорят, не казват техните гледни точки, защото са контролирани от Властта !
Но да бъдем честни, ако трябва да търсим апостоли и будители май трябва да ги търсим именно там в местата за лишаване от свобода !
Там ще да са загубили всички предадени от свои, предадени от чужди, убивани духовно, психически и физически, ментално и телесно, но живи и будни, силни и непреклонни там ще да са нашите апостоли щото не ги виждаме по протестите, няма ги и в парламента, не ги показват по телевизията, а в правителството само еничари и родоотстъпници продажни !
Къде да са бунтарите, ако не в затворите или в чужбина и за 27 години никой не излезе да поведе народа за една чиста и свята република, никой !

Но някак си народа взе да се организира, народът почна да разбира, че без борба не би стигнало до свобода и започнаха да се сформират граждански патрули и войнски съюзи като някои патрулират из горите и ловят джихадисти, други ходят по селата и закрилят немощните старци. Там където полицията абдикира, народа се организира !
Там където няма държава, народът става държавата !
Там където няма закони, народът става законът !
Скоро личният пример ще завладее всеки град и всяко село!
Войнските съюзи се множат и хората разбират, че ако не си помогнем сами няма кой да ни помогне !

Медиите крият репресивната машина,която арестува техни членове и мачкат техните семейства, но както е казал Вапцаров:
БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА…
Борбата е безмилостно жестока.
Борбата както казват, е епична.
Аз паднах.
Друг ще ме смени и… толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!
Разстрел, и след разстрела – червеи.
Това е толкоз просто и логично.
Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме!

Така е на война има жертви, а правителството води война срещу нас !
Прави чест на хората от тези граждански сдружения, че се подържат и са единни. Казват нямаме пари за адвокати да се пазим от соросоидните организации, които завеждат дела срещу нас и хвърлят обвинения на техните членове !
Но тук ние виждаме ясна позиция, че тези хора няма да спрат да се борят като казват „къщите си ще продадем и пак ще се борим“!
Разчитат на дарения от хора, които имат възможност.
Така е било дори и през Възрожденският период на България – богатите с пари, а бедните с труд!
Всеки е платил своята лепта за отечеството си, който с каквото може !
НО всеки е давал за България за да я има сега !Светлозар Минов:Търсят се Апостоли ! Petyr Stoqnov Петър Стоянов Сумиста
ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !
Гледам от страни и виждам, че държавата – ГЕРБ и Цветанов и Борисов заедно с всички фондации на Сорос и БХК се борят с това ЯВЛЕНИЕ на гражданско неподчинение !
Но виждам, че тези хора броят им расте, идват нови и нови членове, във всеки град се самоорганизират и да защитят семействата си и домовете си са готови на борба!
Така с личен пример обществото се пробужда и много скоро няма да се учудя, ако имат и женски съюзи и детски такива като при скаутите, защото те се разрастват и всеки, който е готов да умре за отечеството ни има жена и дете и всеки е възпитал семейството си в родолюбие и жертвоготовност за един по-добър свят, за една силна и свободна България !

За това появата на войнските съюзи в страната не е явление, а това е национално спасение !
И докато има такива, които помнят клетвата си, че „защитата на отечеството е върховен дълг на всеки един от нас“ ще има такива на дела, не на думи като патриотите ни в парламента, които са готови да се лишат от всичко само и само да спасят страната ни!
Застанете до тях, България има нужда от тях, но и те имат нужда от нас !
Търсят се апостоли!
Ти може да си следващият, ти може да си промяната за която цял един народ копнее!
Както казва Светлозар Минов от Войнски съюз „търсят се апостоли” !
Искаме промяна, но за да дойде промяната трябва всеки един от нас да се промени и с личен пример да възпитаме децата си и околните, защото ние сме промяната !
Нима е грях да обичаш родината си? „Обвиняват ни, че сме националисти, ако национализъм означава защита на отечеството ни да такива сме” казва в телефонен разговор за patrioti.net и допълни, че „не мразим никого и не говорим с езикът на омразата, ние не искаме тяхното, но няма дадем нашето поне без бой”!

И докато едни завоюваха за страната ни медали!

Светлозар Минов:Търсят се Апостоли ! Petyr Stoqnov Петър Стоянов Сумиста

Източник:patrioti.net

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.