СВЕТЛОЗАР МИНОВ: БЕЗМЪЛВНАТА БЪЛГАРИЯ

СВЕТЛОЗАР МИНОВ: БЕЗМЪЛВНАТА БЪЛГАРИЯ

СВЕТЛОЗАР МИНОВ: БЕЗМЪЛВНАТА БЪЛГАРИЯ
Един Българин изригна в нета за войната, която се води с нас и там от където никой не се е върнал, там за където никой нищо не е взел със себе си!

Гробът джобове няма и всеки трябва да се замисли за това, което се случва, за това, което ние позволяваме да се случи !
Чуйте думите на един гневен Българин и неговият коментар:

„До къде я докарахме братя и сестри, до къде се докарахме и ние да стигнем до там, че утре да няма кой да ни погребе когато отидем в онзи безмълвен свят“!
Тук не става дума за паралелната държава на мафията и политиците, а тук става дума за едно място наречено от Светлозар Минов „Безмълвен град“!
Смъртта не е страшна, а страшното е това, което умира в нас докато сме живи!
Не е страшна смъртта, тя е една, а по-страшното се оказа животът в България, защото едно е сигурно, че никой не се е отървал жив от живота !
Замислете се, казва Светлозар Минов, замислете се!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2