Светлозар Минов: Погълнати от мракът!

Светлозар Минов: Погълнати от мракът!


Светлозар Минов: Погълнати от мракът ли сте ?
Погълнати от мрака са не едно или две населени места!

Погълнати от мракът са много градове и села и тук именно е цялата беда!
Беда, защото ако не дай си Боже случи се с Вас нещо в тази тъмнина няма кой да Ви се притече на помощ за беда!
Така в навечерието на Рождество Христово снима мрака Светлозар! В градът на суджуците някога процъфтявал, а днес все повече помръкнал!

Къде са хората, къде са традициите, къде е човещината, къде е светлината? Излезте и прочетете тъмните прозорци на блока до Вас!
Излезте и се разходете, вижте колко са като Вас?
Излезте и се замислете защо няма коледна украса?
Дали, защото хората са тъжни или е заради бедността в страната?
Бием се в гърдите, че пазим националните традиции, че сме Горд Народ покръстен от Борис, че имаме собствено четмо и писмо, и език, че и ние сме дали нещо на света, но какво загубихме се вижда в мрака и не ти е нужна светлина за да видиш мрака около нас сега !
Децата ни са в чужбина и не греят коледни елхи, а родителите им измират от студ, бедност и болести във времена недобри !
Мрак е там където ще отидем, но защо и в мрак живеем, замисли се ти?
Може би когато се огледаш и тъмните прозорци преброиш ще получим този отговор, защото вече сме сами !

Efekt 2

Сами, всеки сам се спасява, мъчи се егоистично да се спасява !
По Коледата стават чудеса нали, но чудесата са за хората с големи сърца, а не за тези оскотели, не за тези омерзени, не за тези, които не вярват вече нито в Бог, нито в Коледният дух!

И след като хората ги няма или пък са умрели, чудесата също там са отлетели където душите ни един ден ще се съберат, но няма да я ма вече България нито коледният дух!
„Съединението прави силата“, но и то е погълнато в мрака там в безмълвната държава, там при другите на онзи свят !
Тиха нощ, тъмна нощ, нощ без светлината ни в тунела нито помежду ни, свята нощ ли? Не само мрак и нищета!

Светлозар Минов: Погълнати от мракът ли сте ?

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.