Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Сергей Лавров: Българските политици са готови да продадат родината си за лична изгода

Сергей Лавров: Българските политици са готови да продадат родината си за лична изгода


В този смисъл беше изказването на министърът на външните работи, цитиран от tvzvezda.ru. Сергей Лавров коментира отношенията между България и Русия и по-конкретно проекта „Южен поток“. Той подчерта, че Москва не е бил инициатор на спирането му.
„Русия и България са взаимно свързани. Обидно е, когато някои български политици в угода на свои краткосрочни цели в рамките на електоралната си политика са готови да разрушат всичко”, каза Лавров.
Руският министър подчерта още, че неговата страна никога не е пристъпвала към ограничаване или намаляване на търговските връзки, икономическите контакти, както и каквото и да е сътрудничество между Русия и България.
Източник: vpanda.info

Сергей Лавров не конкретизира име или даден политик, но ние можем да се досетим кой управлява страната ни и кой търгува с нея? Всички знаем за страховете на Бойко и Цветанов да не паднат от власт и за тяхното поклонничество към Турция и САЩ и зависимостта им към чуждите централи !

Но обричаш на глад, мизерия и геноцид собственият си народ за да осмислиш своето краткотрайно съществуване е повече от престъпление, а това е престъпление против човечеството !

Да изоставиш собственият си народ без армия, без граници, без охрана на морето и небето си е престъпление за което ние ще платим най-скъпата цена !
Някога Тодор Живков казваше, че България храни още две Българии днес с напредването на технологиите в земеделието произвеждаме повече, а гладните са милиони, какво е това !

От аграрна страна с най-голямата армия на Балканите ние се превърнахме в най-бедната и най-незащитената страна изоставена на произволът на съдбата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

6 коментара

  1. Relojes Digitales Hay cuarenta y dos productos.

  2. CUENTOS PARA DORMIR PARA TODAS LAS EDADES.

  3. 12 horas cuarenta y cinco minutos. Top relojes-gps no tan buenos”.

  4. La mejor variedad en línea en relojes de pared.

  5. Por medio de estas imágenes no solo quiero que las dediques a tu pareja sino
    más bien también que entre los 2 puedan aprender hacer ciertos dibujos amenos la que
    pasaran horas aprendiendo tanto a pintar como trazar a lapicero a fin de que adquieran una enorme experiencia.

  6. Enamórate y enamora con nuestras fotografías románticas.