изпрати новина
Водещи новини

Сергей Лавров: Българските политици са готови да продадат родината си за лична изгода

Сергей Лавров: Българските политици са готови да продадат родината си за лична изгода


В този смисъл беше изказването на министърът на външните работи, цитиран от tvzvezda.ru. Сергей Лавров коментира отношенията между България и Русия и по-конкретно проекта „Южен поток“. Той подчерта, че Москва не е бил инициатор на спирането му.
„Русия и България са взаимно свързани. Обидно е, когато някои български политици в угода на свои краткосрочни цели в рамките на електоралната си политика са готови да разрушат всичко”, каза Лавров.
Руският министър подчерта още, че неговата страна никога не е пристъпвала към ограничаване или намаляване на търговските връзки, икономическите контакти, както и каквото и да е сътрудничество между Русия и България.
Източник: vpanda.info

bulpress tv

Сергей Лавров не конкретизира име или даден политик, но ние можем да се досетим кой управлява страната ни и кой търгува с нея? Всички знаем за страховете на Бойко и Цветанов да не паднат от власт и за тяхното поклонничество към Турция и САЩ и зависимостта им към чуждите централи !

Но обричаш на глад, мизерия и геноцид собственият си народ за да осмислиш своето краткотрайно съществуване е повече от престъпление, а това е престъпление против човечеството !

Да изоставиш собственият си народ без армия, без граници, без охрана на морето и небето си е престъпление за което ние ще платим най-скъпата цена !
Някога Тодор Живков казваше, че България храни още две Българии днес с напредването на технологиите в земеделието произвеждаме повече, а гладните са милиони, какво е това !

От аграрна страна с най-голямата армия на Балканите ние се превърнахме в най-бедната и най-незащитената страна изоставена на произволът на съдбата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Relojes Digitales Hay cuarenta y dos productos.