Сива приказка

Сива приказка !
По Коледа стават чудеса и сме свикнали винаги да има зимна приказка!
И сега я има, ама за едни има чудеса, за други не !
Цялата държавна администрация заедно със семействата им ще празнуват, че имат коледни бонуси, тринадесети заплати, материални и нематериални стимули и дори почивки платени за министерства и общини!

Банкети на общинарите за предварително резервирани къщи за гости и ресторанти !
И така Бойко Борисов като дядо Коледа раздава подаръци !
Но има една максима „ако някой някъде получи пари за които не е работил то другаде някой няма да получи парите, които изработил“, житейски факт е това!
И така колко ли пенсионери няма да дочакат пенсия за която цял живот са работили? Колко ли здравно осигурени не получават медицински грижи? Колко ли са тези, които плащат данък сгради, а живеят в чужбина? Колко ли са тези, които плащат данъци и такси у нас, а в същото време живеят в други държави ?

Сива приказка е това заради сивите хора в управлението и сивата икономика !
В сивият сектор бонуси няма освен за политико-икономическата мафия, която се финансира от тази сива икономика !
Наричат някой политици сиви кардинали, а истината е, че те много са крали ли, крали !

И така някой нямат пари за елха, други за коледна храна, трети ще посрещнат Коледата на студено, а нашите политици са в топлите страни! Ех старост-нерадост – за едни има само данъци, задължения, такси и правила, а за други бонуси и стимули да продължават да крадат – усвояват нали така се казва?
Истината е такава – за едни има всичко, а за другите отговорът е няма !
Сива приказка в сива държава, в сектора има сива икономика и управия няма!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.