Системата не убива от вчера

Системата не убива от вчера


Системата не убива от вчера, а тя винаги е имала секретни отдели, които обслужват системата! В миналото е имало отдели, които са се занимавали с физическо елиминиране на цели и обекти!

Естествено всички институции в страната са прикривали делата им!
Тези отдели са били създаден с различни цели – едни са обслужвали нуждите на Държавна Сигурност, други са били към отделите за вътрешен ред и сигурност! И едните и другите са били от професионално подготвени убийци!

Далеч сме от мисълта, че всичко това е минало, нали?
И докато в миналото тези служби са имали полезно действие към обществото днес май полезно действие имат само към икономико-политическата мафия !

Efekt 2

В миналото, ако някой доказан рецидивист, изнасилвач или педофил бъде пуснат от затвора и той пак и отново извърши престъпно деяние и се отърве от лапите на Темида или избяга от затвора се активират тези служби и било то нелепа катастрофа или отравяне, или по какъвто и да било начин този престъпен индивид се елиминира!
Така са действали с шпионите за чуждите разузнавания, така се е предпазвало обществото от вредни елементи !
Днес системата е наследили най-вероятно всички методи и прийоми на миналото и ги използва най-вероятно с цел политически и икономически прочиствания и облаги !

Колко бизнесмени ненадейно починаха като имаше и такива, който се простреляха с по четири куршума в главата за случаят във Велико Търново с Петър Христов близък до Цветан Цветанов, каква е развръзката?

Това е реалността – „системата убива“ не е само надпис по фланелките на майките ! Това е истина за която никой не говори, а не говори, защото тя наистина убива ! Миналото на Бойко Борисов е свързано с над 148 показни мафиотски убийства, а колко останаха скрити един Бог знае и Цветан Цветанов знае без да е Бог като нали той беше неотлъчно до Бойко носещ чантата с тефтерите!
„Много като тебе вече плакаха“ е добрият вариант на нашият преход, а други като Мишо Бирата и Вальо Танов не можаха да си поплачат !

Системата ни убива по различни начини, но едно е ясно, ако в Комунизма е имало репресивен апарат днес той работи в услуга на ГЕРБ, а ГЕРБ успяха и да го направят по-съвременен като днес имат техника – подслушват се телефони, следи се всичко в интернет и имат огромна агентура, която работи само и единствено да задържи на власт хунтата узурпирала властта !

Системата не убива от вчера и със законите за антитероризъм и борба с фалшивите новини системата получава още индулгенции да го прави и тя го прави! Дали е време да изхвърлим боклука от властта?
Да време е, но и системата трябва да се промени, а това може да стане само отвътре в системата! Да не забравяме, че и тя се обслужва от хора!
Хора за които ние не знаем, но хора като нас със своите мечти и семейства, със своите радости и мъки като един ден доброто ще победи и ние се надяваме на това !

Системата убива не от вчера и ще убива и за в бъдеще, но въпросът е дали ще убива в името на редът и спокойствието в обществото или в услуга на престъпниците узурпирали властта?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.