Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Скандал за Милиони ! Правителството да си ходи !

Скандал за Милиони ! Правителството да си ходи !

Скандал за Милиони ! Правителството да си ходи !

Правителството е отхвърлило супер оферта за самолети МИГ-35! Купува 30 годишни Ф-16 на тройна цена…

България е отхвърлила предложение на РСК „МиГ“ за новия многоцелеви изтребител „МиГ-35“ от поколение 4++ при цена около 30-35 $ млн., като Руската страна се ангажира да изкупи и нашите стари самолети. РСК „МИГ“ е предложило за всеки закупени 10 бройки самолети, че ще подари още два отгоре! Цената е почти три пъти по-ниска от това която ще платим за 30-годишните F16 !

За парите които правителството е готово да отдели бихме могли да се оборудваме с 30 чисто нови машини, вместо с 8 трета употреба. Освен това експлоатационните разходи на руската машина са с около 4-пъти по-ниски от тези на F16 !

МиГ-35 по същество е усъвършенстван вариант на МиГ-29. Те имат сходни тела, но под обшивката на МиГ-35 практически се намира различна машина.

Борисов
При него е инсталирана абсолютно нова електродистанционна система за управление на полета, по-лек планер, горивни резервоари с по-голяма вместимост, по-ефективни двигатели със сопла с управляем вектор на тягата. Разработват се едноместна и двуместна версия на самолета.

Най-важното обаче е другаде:
МиГ-35 ще има абсолютно нов комплект бордово радиоелектронно оборудване. На новата машина ще бъде поставена първата в Русия РЛС с активна фазирана антенна решетка „Жук-МА”.
С нея радарът ще бъде способен да следи изтребители като цели на отдалечение над 150 км.
На МиГ-35 ще бъде поставена уникална оптико-локационна станция (ОЛС), представляваща електрооптичен уред за откриване от клас „въздух-въздух”, който действа както във видимия, така и в инфрачервения спектър на вълните. Освен това МиГ-35 ще има мощен комплект за радиоелектронна борба, в която област руснаците превъзхождат останалите.

Източник: varnahot.com

Ние от Blife.eu питаме няма ли кой да свали хунтата, която управлява страната?
Няма ли кой да каже стига толкова и да ги изправи до стената?
Правителството в съзаклятническа схема си прави от отбраната ни далавера !
Защо мълчат всички партии в парламента, май и те се облажват от студената мента !
Да крадеш от националната ни сигурност в несигурни времена е престъпление против републиката и народът ти !

Къде останаха клетвите, който сте давали пред Родината си в казармата, че защитата на Отечеството е дълг на всеки гражданин на република България, а Вие господа политици не сте ли граждани на тази България ?

Няма ли кой да изрине тази паплач на бунището?
Слави Трифонов прави Референдум за да се чуе народната воля, но правителството, Президентът и конституционният съд – един общ партиен орган, който в съзаклятие иска да осуети този виж акт на пряка демокрация !Христо Ботев

Май е време да се замислим над думите на Христо Ботев :
“ из това грозно положение, в което се намира народът, е революцията и то революция народна, незабавна, отчаяна!“

Хора ако ние сега заедно не спасим България утре може и да няма утре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.