Скъпи другарки и умиращи другари!

Бай Тошо Скъпи другарки и умиращи другари!


Скъпи Другарки и Другари, да слушат и другите кавали! Строихме фабрики, заводи с вашите майки и бащи, строихме магистрали, ЖП линии през планини, строихме във всяко село пощи и училища, детски градини за вашите деца, във всяко село имаше и ТКЗС, което хранеше народът най-добре като имахме огромни свинеферми и за крави и овце ферми.

 

На 27-мо място по качество на живот в света, а сега е по-зле и като след война. Болниците бяха чисти и безплатни, всеки от вас ходеше на море и планина, лечебни центрове с кал и минерална вода и всичко това за стотинки за народа и чуваше нашатаа воля. Народна Република България създадена от народа за народа и нашите депутати тогава идваха на събранието с автобуси.

 

Границите бяха пазени така, че никой не можеше нито да излезе, нито да влезе в тази страна, а сега? Пенсионерите ни бяха напълно задоволени и достойно почиваха и на село, и в града ходеха на балнеолечение и на басейни с минерална вода, клубовете има екскурзии из цялата страна. Учителите бяха повече от това като грижеха се и за детската душа.

Efekt 2

Имаше недостиг на някой стоки да, но бяхме в икономическа обсада, забравихте ли това? Чакаше се ред за телевизор и кола, за апртамент, но всеки имаше собствен дом, вила и кола, всеки отгледа децата си не в заеми, а със спестовни сметки! Спомнете си и това когато дете се роди и сметка спестовна се отваря, а сега заем взимат за да си платят в болницата за това. Имаше хора другарки и другари, сплотени колектив, имаше сборове по градовете, панаири, хората се веселяха, а сега с наркотици лъжат си душата.

Аз успях от 11 хиляди на 38 хиляди да вдигна професорите в страната, а сега клошарите ви само броят им расте засрамете се, бре! Искахте ли тази Демокрация, искахте ли тази капиталистическа окупация като скандирахте „времето е наше“ и какво времето ви стана много ценно, а другото вече тяхно. Това, което с ръцете си построихте с машини днес го унищожихте и закон решихте, че символите на Комунизма трябва да се забранят и спомените за Народна Република България да се заличат. Абе другарки и другари, така ли ще я караме и докога?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.