Слави поведе борба срещу престъпността

Слави поведе борба срещу престъпността


Слави поведе борба срещу престъпността и по-специално срещу битовата такава !
Защитата на домът и семейството са неизбежно право на всеки един от нас !
Трябва да се уреди законът и най-после да можем да защитим домът и семейството си от нападатели и посегателство върху имуществото ни и нас самите !

Всеки един от нас трябва да знае, че може да се защити, но и законът трябва да се промени така, че да гарантира неговата защита ! Трябват скоростни промени в българското законодателство особено в частта, която се фиксира като неизбежната самоотбрана ! Трябва ясен закон, който да фиксира тази част от закона ! Хората трябва да знаят, че техният дом е тяхната крепост и никой по никакъв начин не може да влиза в него ! И нека всички престъпници знаят, че всеки, който дръзне да влезе в чужд имот може да бъде убит на място ! Така като се прави в Америка и други страни !

Ние гражданите трябва да имаме права не само на думи, а и на дела ! Затова трябва спешна промяна на законите и да се гарантира неприкосновеността, да се гарантират права на суверенна да може да се защити ! Всеки да може да защити себе си и своите близки ! Когато на всеки дом има табела „внимание стреля се без предупреждение“ крадците ще си помислят дали да влязат там? Време е суверенът да каже „стига толкова бездействие от страна на държавата“, време е суверенът да каже „стига и ние имаме права и ще ги отстояваме“! Трябва ясен закон, с който гражданите да дадат отпор на престъпността!

Efekt 2

Време е да сложим ред в държавата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.