изпрати новина
Водещи новини

Слави поведе борба срещу престъпността

Слави поведе борба срещу престъпността


Слави поведе борба срещу престъпността и по-специално срещу битовата такава !
Защитата на домът и семейството са неизбежно право на всеки един от нас !
Трябва да се уреди законът и най-после да можем да защитим домът и семейството си от нападатели и посегателство върху имуществото ни и нас самите !

Всеки един от нас трябва да знае, че може да се защити, но и законът трябва да се промени така, че да гарантира неговата защита ! Трябват скоростни промени в българското законодателство особено в частта, която се фиксира като неизбежната самоотбрана ! Трябва ясен закон, който да фиксира тази част от закона ! Хората трябва да знаят, че техният дом е тяхната крепост и никой по никакъв начин не може да влиза в него ! И нека всички престъпници знаят, че всеки, който дръзне да влезе в чужд имот може да бъде убит на място ! Така като се прави в Америка и други страни !

Ние гражданите трябва да имаме права не само на думи, а и на дела ! Затова трябва спешна промяна на законите и да се гарантира неприкосновеността, да се гарантират права на суверенна да може да се защити ! Всеки да може да защити себе си и своите близки ! Когато на всеки дом има табела „внимание стреля се без предупреждение“ крадците ще си помислят дали да влязат там? Време е суверенът да каже „стига толкова бездействие от страна на държавата“, време е суверенът да каже „стига и ние имаме права и ще ги отстояваме“! Трябва ясен закон, с който гражданите да дадат отпор на престъпността!

Време е да сложим ред в държавата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*