Слави Трифонов! Седем-осми презират Борисов!

Слави Трифонов! Седем-осми презират Борисов!


Слави Трифонов направи телевизия Седем-осми, но и Седем-осми от хората вече са бедни. Седем-осми все от нещо са болни. Седем-осми живеят в стрес и напрежение.

Седем-осми нямат сигурност за утрешният ден, да така е седем-осми не вярват на правителството на Борисов, но пак гласуват под строи и страх, под натиск и избират диктатурата или седем осми от изборните резултати се манипулират? Спомняме си референдумът на който гласувахме над 2 милиона българи как правителствената машина манипулира, как се съпротивлява, как реагира и така игнорира вотът на седем-осми от българските избиратели! И така Седем-осми не са щастливи.

Седем-осми вече са гневни, но духът гневен някак си се притаява, гладът е по-силен от тока, а умът е в омая. Ако Седем-осми излезем и се заявим като един тогава ще настане една истинска Демокрация, в която гражданските общества ще управляват редом с тези наши народни избраници – назначени да служат на народа, а не на мафията политическа и на бандата узурпирала властта.

Efekt 2

Седем на всеки осем да се събудят от този кошмар ще сме най-демократичното общество и само така седем от всеки осем ще работят за общото благо на България, седем от всеки осем ще бранят и бдят държавното да се пази, седем от всеки осем ще пазят природата, седем от всеки осем ще искат чиста и свята република и седем от всеки осем с гордост ще се наричат Българи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.