Слави Трифонов – шах и три пешки метър

Слави Трифонов - шах и три пешки метър


Слави Трифонов седи най-добре на политическата шахматна дъска. За Шоуменът не прави политически гафове и всеки ход е добре премислен. Няма на показ офицери, които да са под пряк прицел. Няма компрометирани лица, които да бъдат в медиен обяснителен режим заради миналото си. Партията на Слави Трифонов е нова и няма натрупани негативи, а тя не носи след себе си разочарование напротив тя носи само надежда за промяна към по-добро.

Слави Трифонов макар и индиректно отдавна е на политическата дъска от времето на свалянето на Комунизма досега и за такъв период от време не си е позволил скандал или компромат като личният пример на лидерът е важен, но са важни и ходовете да бъдат добре премислени. В шахматната игра на Слави Трифонов няма камуфлажни маневри – празни приказки, а той досега доказа, че играе за публиката, за хората не за шахматната федерация.

Такива ще са изискванията и за хората, които участват в структурите му да се работи за публиката казваме така, защото всички играчи са се омаскарили като властта ги е покварила и са забравили едно правило в шаха, че когато играта свърши и царят и царицата, и пешките се озовават в една кутия никому ненужни.

Efekt 2

Затова на новата шахматна политическа дъска в България се очаква доста традиционно познати играчи да се окажат никому ненужни и непотребни, а тактиката на Слави Трифонв е Шах, Шах и три пешки метър на следващите избори ще има доста промени стига ние да изпълним нашата роля да гласуваме не за политико-икономическата мафия, а за благото на България! Не сме само публика ние сме народ и трябва да докажем, че можем да изхвърлим боклука от властта и да променим съдбата си!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.