изпрати новина
Водещи новини

След БОЙКО и потоп да дойде ще е по-добре !

След Борисов и потоп да дойде ще е добре !
ПО-ДОБРЕ ПОТОП ОТ КОЛКОТО БОЙКО 3 !
Защо никой не иска да управлява държавата?

Ами защото утре няма с какво да я разграбена с унищожена на 98% икономика! Няма хранително-вкусова промишленост, тежката промишленост отдавна я няма !
Никакъв бизнес няма и единствените пари, които влизат в страната са от евро фондове, но те отиват в фирмите на ГЕРБ, които пак са позиционирани в чужбина и на финала това са една камара офшорки, които изнасят парите от страната !

Изнасят ги и големите хранителни вериги изнасят ги всички така наречени инвеститори – грабители !
Изнасят златото ни, изнасят дървеният материал, изнасят житото ни, изнасят всичко, което им изнася !

Пари влизат единствено от българите в чужбина, който пращат по някои изгладуван долар в България !
Влизат и от така наречените мигранти, но пък с тях влизат и наркотици от Афганистан и дали не излизат повече, е спорно !
Кой би искал да управлява страната ни, ами никой !
Затова са тези театри – Плевнелиев нямало да направи кабинет, да го направел Румен Радев, днес Цвинокио излезе по медиите да хленчи да не се разпускал парламента, а кой парламент, техният ли, в който ГЕРБ имат мнозинство, а ние сме парламентарна страна и който владее парламента, владее цялата страна стига да не е алчен и безскрупулен, стига да не иска да окраде всяка троха от бедният български народ !ПО-ДОБРЕ ПОТОП

Така след Бойко Борисов и потоп да дойде ще е по-добре !
Дано ГЕРБ държат все още лостовете на властта, макар и в оставка само на хартия те управляват процесите в страната, пардон процесите, управляват коментарите им, а иначе страната от десет години е на автопилот !

Сега за да се върне Бойко 3 на власт трябва да се случи нещо ужасно в страната и за него всички да си спомнят както за Комунизма само хубави неща, но не че е направил нещо хубаво освен за себе си, ама така да е !
След като коментирахме преди малко, че след Бойко и потоп да дойде ще е по-добре, какво би ни накрало да си спомним за него с умиление !

Ами една гражданска война, едни размирици, бунтове на цигански гета, на мигрантски орди, метежи, палежи и пълен Американски Хаос в страната и вярно бе от лошо има винаги и по-лошо, но то май затова идват още танкове !

Но пак тогава и народът да поиска облъчен от медиите Борисов 3, самият Борисов няма да може да се задържи и месец на власт, защото всички знаем, че накрая на всеки месец и в началото на следващият хората получават заплати, пенсии, социални помощи и всякакви добавки, надбавки, поощрения и финансови стимули !

Тук е възловият момент – от къде пари?

До сега в държавата влизаха пари само от евро фондовете, но сега и кранчето е спряно !
Сега идва моментът на черното тото и кой ще направи първи гладна революция – пенсионерите или циганите, или хората в държавната администрация?
Кой, може би мигрантите, кой като в хазната ще има пари да се платят само на едните, а другите какво кучета ги яли нали?ПО-ДОБРЕ ПОТОП

Казваме Ви след Бойко и потоп да дойде ще е по-добре и въпрос на няма и половин година е това дето Ви говорим да го видите с очите си! Сега майка България се доразграбва като за последно и няма активи, няма пасиви, а всичко е грабеж от ГЕРБ и техните коалиционни партньори !
Има само една надежда – да се молим за потоп, че дано ги помете всичките, че тежко и горко ни, кой знае колко договори се подписват на ден !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*