След БОЙКО и потоп да дойде ще е по-добре !

След Борисов и потоп да дойде ще е добре !


ПО-ДОБРЕ ПОТОП ОТ КОЛКОТО БОЙКО 3 !
Защо никой не иска да управлява държавата?

Ами защото утре няма с какво да я разграбена с унищожена на 98% икономика! Няма хранително-вкусова промишленост, тежката промишленост отдавна я няма !
Никакъв бизнес няма и единствените пари, които влизат в страната са от евро фондове, но те отиват в фирмите на ГЕРБ, които пак са позиционирани в чужбина и на финала това са една камара офшорки, които изнасят парите от страната !

Изнасят ги и големите хранителни вериги изнасят ги всички така наречени инвеститори – грабители !
Изнасят златото ни, изнасят дървеният материал, изнасят житото ни, изнасят всичко, което им изнася !

Efekt 2

Пари влизат единствено от българите в чужбина, който пращат по някои изгладуван долар в България !
Влизат и от така наречените мигранти, но пък с тях влизат и наркотици от Афганистан и дали не излизат повече, е спорно !
Кой би искал да управлява страната ни, ами никой !
Затова са тези театри – Плевнелиев нямало да направи кабинет, да го направел Румен Радев, днес Цвинокио излезе по медиите да хленчи да не се разпускал парламента, а кой парламент, техният ли, в който ГЕРБ имат мнозинство, а ние сме парламентарна страна и който владее парламента, владее цялата страна стига да не е алчен и безскрупулен, стига да не иска да окраде всяка троха от бедният български народ !ПО-ДОБРЕ ПОТОП

Така след Бойко Борисов и потоп да дойде ще е по-добре !
Дано ГЕРБ държат все още лостовете на властта, макар и в оставка само на хартия те управляват процесите в страната, пардон процесите, управляват коментарите им, а иначе страната от десет години е на автопилот !

Сега за да се върне Бойко 3 на власт трябва да се случи нещо ужасно в страната и за него всички да си спомнят както за Комунизма само хубави неща, но не че е направил нещо хубаво освен за себе си, ама така да е !
След като коментирахме преди малко, че след Бойко и потоп да дойде ще е по-добре, какво би ни накрало да си спомним за него с умиление !

Ами една гражданска война, едни размирици, бунтове на цигански гета, на мигрантски орди, метежи, палежи и пълен Американски Хаос в страната и вярно бе от лошо има винаги и по-лошо, но то май затова идват още танкове !

Но пак тогава и народът да поиска облъчен от медиите Борисов 3, самият Борисов няма да може да се задържи и месец на власт, защото всички знаем, че накрая на всеки месец и в началото на следващият хората получават заплати, пенсии, социални помощи и всякакви добавки, надбавки, поощрения и финансови стимули !

Тук е възловият момент – от къде пари?

До сега в държавата влизаха пари само от евро фондовете, но сега и кранчето е спряно !
Сега идва моментът на черното тото и кой ще направи първи гладна революция – пенсионерите или циганите, или хората в държавната администрация?
Кой, може би мигрантите, кой като в хазната ще има пари да се платят само на едните, а другите какво кучета ги яли нали?ПО-ДОБРЕ ПОТОП

Казваме Ви след Бойко и потоп да дойде ще е по-добре и въпрос на няма и половин година е това дето Ви говорим да го видите с очите си! Сега майка България се доразграбва като за последно и няма активи, няма пасиви, а всичко е грабеж от ГЕРБ и техните коалиционни партньори !
Има само една надежда – да се молим за потоп, че дано ги помете всичките, че тежко и горко ни, кой знае колко договори се подписват на ден !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.