Служби


Тайни служби наричани разузнавателни централи!
ТАЙНАТА КОНСПИРАЦИЯ И БЪЛГАРИЯ В НЕЯ! ПОДРОБНОСТИ САМО ТУК!

Какво на практика прави службите толкова ценни?
Ами тези централи имат превантивен и изпреварващ ефект в доста от събитията, които се случват по света и у нас !

Във всяка държава има такива служби, които гарантират сигурността, редът и стабилността в държавата !
Има служби, които имат по-широк периметър на действие и оперират в други държави или региони там където имат интереси техните правителства или трябва да се намесят на места където има динамика на събитията, места където има конфликт на интереси ! Често тези централи оперират в един и същ квадрант на картата по отделно или дори неофициално воюват помежду си !

Тук на помощ идват специалните звена на тези централи и често дори когато интересите са големи се намесват и армиите на държавите ! Така на практика в България вече не съществува службата „държавна сигурност“, която контролираше всички процеси у нас и гарантираше интересите на правителството ни в чужбина чрез своите ведомства и структури там !

Всички сме гледали филмите за Джеймс Бонд, агент 007 !
Естествено нещата се случват далеч по-дискретно отколкото в този филм !
Централите комуникират при екстремни случай и помежду си и пак неофициално си съдействат в случай на тероризъм или природни бедствия и по-големи политически или икономически катаклизми причинени от външни фактори или дори и извънземна намеса, ако щете !

Efekt 2

Така, наричаме ги служби, което означава, че те служат на някого и на кого е добър въпрос?
Официално те са спонсорирани от правителствата и би трябвало да служат на тях, но винаги остава едно НО!
Кой седи над правителствата ?
Има ли сили било то икономически дори и тайни кръгове и хора, които са над правителствата, които контролират хаоса на планетата !

Тук нещата допира до теорията за световната конспирация ! Попитали един американски агент дали вярва в конспирацията, а той отговорил не, но „винаги нося лопата в багажника на колата си, че не се знае кога ще ми потрябва“! Та кой седи на върха на хранителната верига на човечеството ?

Светът е твърде голям за един човек и Господ Бог не би се справил сам и затова има в Библията Ангели и Архангели та и въпросът е неправилен – кой, а Кои са, защото най-логично е да бъдат повече от един !
Ако погледнем всички конспиративни истории от древността насам те са изпълнени със символи и символики и става ясно, че от векове светът се управлява от 12-13 рода, така наречените фамилии и ще ги разпознаем техните представители от времето на Троя и Тайната вечеря, ако щете, ще ги разпознаем и днес !

Мистерията „Билдерберг“! Този клуб съществува от 1954 г., но и до днес си остава мистерия: членовете на тайнствената група „Билдерберг“ са длъжни да пазят пълно мълчание за съдържанието на разговорите им! Първата среща на тайнствения клуб се провежда през 1954 година в холандския „Хотел де Билдерберг“, който става кръстник на инициативата. През първите 20 години клубът е ръководен от холандския принц Бернхард, който обаче е принуден да се оттегли заради ролята му в голяма корупционна афера.

Оттогава насам критиките срещу „Билдерберг“ се стихват – заради подозрението за нечисти връзки между големите пари и голямата политика.
След като можеш да създаваш събития, да контролираш и да променяш съдби на цели нации, да предначертаваш картите не само в географски, а и в културен и етнически модел и всички служби работят за теб, защото са ти корупционни схеми !

Удачен въпрос, който можем да си зададем за холандския принц Бернхард или това е официалната информация за масите и подчинените на системата на световният контрол ! И така всички служби разполага с изпреварваща информация, което ги прави едни гърди преди всяко събитие, което на практика доказва, че зад всеки изход на всяко едно събитие седят службите, онези тайни служби дирижират събитията, а политическите ходове са следходни политиците и правителствата са официалните говорители за пред народа – масите ! Всичко, което се случва е предварително начертано или както казват предначертано ! В България оперират само чуждите служби, а българските им другарчета служат само да замитат следи зад тях при нужда !

Някога България е имала едни от най-добрите тайни служби прокарали пипалата на влиянието си на всички континенти ! Българското външно разузнаване е било известно не само в сферата на икономическият шпионаж и уменията си на безупречни тайни служби, но и с това, че сме имали и най-силен пробив в арабските държави покрай военно-икономическият си комплекс !

Днес ставаме свидетели на това, че някой хора си играят с комплексът ни, а други дори го рекетират, но в едни отминали времена това не би се случило както и печалбите от него биха отивали за държавата, а не за други чужди фирми !

На България и бе наредено да унищожи службите си докато другите държави инвестираха в този най-ценен ресурс !
Федералното бюро за разследване (FBI) е федерален правоприлагащ орган и контраразузнавателна специална служба, която е основният разследващ орган на Министерството на правосъдието на САЩ. Глава 28 от Наказателния кодекс (U.S. Code), параграф 533, който ѝ легитимира пълни правомощия да разкрива престъпления срещу Съединените щати и други федерални закони, дават на ФБР правомощие и отговорност да разследват специфични престъпления.

Понастоящем ФБР разследва нарушения в над 200 категории на т. нар. федерални престъпления. ФБР-листата за най-търсените личности се използва от 1949 г., за да съобщи на обществеността за издирвани престъпници.

И така ФБР оперира в стотици държави чрез своите подразделения както и у нас по непотвърдени данни в България има над 25 000 щатни и нещатни служители и сътрудници на службите!
Като добавим и частните разузнавателни и охранителни фирми на който броят им е над 800 човека в страната ни присъствието става сериозно! И така темата днес на първи план е създаване на специализирана служба !

Една поставена задача на тази служба ще бъде борбата с корупцията по високите етажи, но ние разбираме, че етажите са много високи и се намират у нас, а световното правителство дърпа конците в държавата ни, Европа и САЩ като диктуват какво, как и къде да се случи на територията ни !
СЛУЖБИ на кого служат те, това е истинският въпрос на който никой няма да Ви отговори, а ако много питате утре други ще питат за Вас …абе какво стана с този …така питахме за учени открили уникални двигатели, така питахме за изобретатели на всякакви уникални устройства, така питаме и за свидетелите по делата на някои политици и така питаме и какво от това?
Както се казва в една поговорка:
„Който много пита, бързо остарява“!
Та и днес ще попитаме на кого ще служат тези специализирани служби все пак ние от нашите данъци им плащаме заплатите, нали?

Кажете Вие на кого ще служат?
Кажете си направо ще има ли полза за България от тях или това е поредната шапка на шапките и то шапка невидимка?
Вярвате ли, че ще видим ефективно осъден политик у нас ?
Или това е поредната стъпка към диктатурата на едно васално правителство в една колониална държава?
Службите на кого служат в действителност?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.