Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Смъртоносен вакуум

Смъртоносен вакуум


Вакуум в мафията няма – хората идват и си отиват, но благата им остават и пак се разпределят в едни среди!

Хората идват и си отиват, но кой кога ще си отиде друг решава, не Бог! Там където Господ се намеси е проблем!
Проблем за кукловодите, за МВР, за прокуратурата и васалните медии !

Там където Господ се намеси и някой оцелее след атентат или катастрофа с такси, или нещо друго се получава застой в плановото развитие !
Накратко се губи време от гледна точка на преразпределянето на блага !
Случайно или не за любителите на конспирационните сценарии винаги един труп води след себе си още трупове !

Но когато един убит крупен бизнесмен води след себе си погребения на други бизнесмени и то крупни става дума за нещо далеч по-страшно от война в Мафията или криза в паралелната държава! Както ние в Blife вече писахме след показният разстрел на Петър Христов в Ъндърграунда мутрите отвличаха охраната си и взеха спешни мерки за сигурност!Смъртоносен вакуум

Слуховете, че започва еднолична национализация от ГЕРБ и Цветан Цветанов и показността на приватизацията във великотърновският регион накара босовете да се подсигурят с още охрана, макар че да знаят, че това няма да ги спаси, но поне ще възпрепятства изпълнителите и ще им спечели още време, а другото е Божия работа !Смъртоносен вакуум

И така свидетели сме на бум в погребенията в страната и нашата прогноза е, че те ще се увеличат, защото мафията не търпи вакууми и смъртоносният вакуум ще трябва да бъде възстановен и колко души ще погълне ние не можем да кажем с точност, но поне още трима големи бизнесмени ще отидат до всевишният !
И колкото са по-големи толкова по-малък ще е броят им !
Бюджетният дефицит на смъртоносният вакуум е голям !Смъртоносен вакуум

Доларът пада, Дау Джоунс се срива, Америка фалира и пари няма ! А мафията има нужда от пари за да съществува, а спрете ли парите и те ще се самоизядат !

Смъртоносен вакуум или кой и защо контролира тези процеси ?
Тук обърнете внимание нито един журналист, нито една медия не прави разследвани какво става с имуществото на всеки един убит бизнесмен?
Никой не разследва пътят на парите как и от къде са се появили, как са се трансформирали в имоти и бизнес и кой е новият собственик на тези имоти и бизнеси като мисля, че там се крият всички отговори !
И има ли някой, който да спре този смъртоносен вакуум ?

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.