изпрати новина
Водещи новини

Смъртоносен вакуум

Смъртоносен вакуум


Вакуум в мафията няма – хората идват и си отиват, но благата им остават и пак се разпределят в едни среди!

Хората идват и си отиват, но кой кога ще си отиде друг решава, не Бог! Там където Господ се намеси е проблем!
Проблем за кукловодите, за МВР, за прокуратурата и васалните медии !

Там където Господ се намеси и някой оцелее след атентат или катастрофа с такси, или нещо друго се получава застой в плановото развитие !
Накратко се губи време от гледна точка на преразпределянето на блага !
Случайно или не за любителите на конспирационните сценарии винаги един труп води след себе си още трупове !

Но когато един убит крупен бизнесмен води след себе си погребения на други бизнесмени и то крупни става дума за нещо далеч по-страшно от война в Мафията или криза в паралелната държава! Както ние в Blife вече писахме след показният разстрел на Петър Христов в Ъндърграунда мутрите отвличаха охраната си и взеха спешни мерки за сигурност!Смъртоносен вакуум

Слуховете, че започва еднолична национализация от ГЕРБ и Цветан Цветанов и показността на приватизацията във великотърновският регион накара босовете да се подсигурят с още охрана, макар че да знаят, че това няма да ги спаси, но поне ще възпрепятства изпълнителите и ще им спечели още време, а другото е Божия работа !Смъртоносен вакуум

И така свидетели сме на бум в погребенията в страната и нашата прогноза е, че те ще се увеличат, защото мафията не търпи вакууми и смъртоносният вакуум ще трябва да бъде възстановен и колко души ще погълне ние не можем да кажем с точност, но поне още трима големи бизнесмени ще отидат до всевишният !
И колкото са по-големи толкова по-малък ще е броят им !
Бюджетният дефицит на смъртоносният вакуум е голям !Смъртоносен вакуум

Доларът пада, Дау Джоунс се срива, Америка фалира и пари няма ! А мафията има нужда от пари за да съществува, а спрете ли парите и те ще се самоизядат !

Смъртоносен вакуум или кой и защо контролира тези процеси ?
Тук обърнете внимание нито един журналист, нито една медия не прави разследвани какво става с имуществото на всеки един убит бизнесмен?
Никой не разследва пътят на парите как и от къде са се появили, как са се трансформирали в имоти и бизнес и кой е новият собственик на тези имоти и бизнеси като мисля, че там се крият всички отговори !
И има ли някой, който да спре този смъртоносен вакуум ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*