Сорос изостави Прокопиев и своите медии у нас !

Сорос изостави Прокопиев и своите медии у нас !


Сорос изостави Прокопиев и своите медии у нас !

Върви кампания по възмездие на службите !
Комисията за конфискуване на имущество придобито по престъпен начин ! Само преди два дни комисията се събира под пълна секретност за да заседава по казуса със соросоидните медии Капитал и Дневник!

Тези медийна машина се опита да прекрои медийният пазар у нас и да наложи цензура и автоцензура на всички малки медии, защото те не са субсидирани – не получават грандове от „Америка за България“ и „Отворено общество“ у нас ! Следователно малките свободни медии могат да се изказват свободно !

Efekt 2

То не беше кампания „чист интернет“ и борба с фалшивите новини за който и самият експерт по всичко с инициали Цв. Цв. не спря да говори !

Как така до преди няколко години когато само те властваха на книжният пазар никой никъде не говореше за фалшиви новини когато те ви манипулираха всичко беше истина когато ние започнахме да показваме истинските лица на фалшивите политици станахме фалшиви !
В крайна сметка Вие сте тези, които решават кой казва истината и кой не !
Та идва Видовден и нашата медийна група от години разказва тази икономически нагаждаща се медийна групировка, но и от година говорим, че Сорос отрязва 78% от парите за тези измамници, наричаме ги измамници, защото те не само че ни манипулираха, но и мамеха Сорос яко !

И така нов директор на „Америка за България“ и след проверка измамата лъсна ! Техните медии публикуват дадени публикации, но коментарите под тях са направени от техни тролове, а медиите им не покриват нужната аудитория накратко хората не ги четат !
Ние от Blife.eu по различни начини сме доказвали, че тези медии са медийни балони и тях никой не ги чете, а напротив – цените им са толкова солени, че всяка една медия ще ви свърши работа в десетки пъти по-евтино и с десетки пъти по качествено това, което искате !

По изборите всичките медии пропагандираха за Бойко Борисов и ГЕРБ, но сега някак си проблемът им не е от ГЕРБ само, защото Сорос ги отряза !
Един физкултурник беше в Пловдив до „Америка за България“ и един физкултурник някак си започна да повтаря техните опорни точки по телевизии и радиа, един физкултурник им отне спонсора !

Дори на скоро е имало силно възмущение в средите на „Америка за България“ когато този същият физкултурник е поискал пари за спонсориране на един вестник – забележете не техните !
В крайна сметка ние си свършихме работата и доказахме на Американците, че тези медии и още други не са правилните им партньори у нас ! Защото с фалшив трафик или купен такъв от Индия, Тайланд или Филипините техните опорни точки не достигат до никого у нас ! http://blife.eu/почина-джордж-сорос-breaking-news-george-soros-has-died/
Наложи се да създадем фалшива новина за да привлечем вниманието на ЦРУ и разузнавателните централи и новината бе, че СОРОС Е УМРЯЛ, ВИЖ ТУК ! Тук обаче се доказа, че парите на Сорос са били крадени и нищо на среща ! Тестът, който направихме целеше да докажи, че реално честа на Джордж Сорос трябваше да бъде защитена, но нямаше кой, защото това се доказа, че не бяха свалени сървърите, не бяха хакнати статиите и сайтовете си работиха нормално и това на практика доказа, че тези медии само взимат заплати и грандове, а къде бяха хакерите им, къде бяха и троловете им, къде бяха техните тролски шпиц команди нямаше кой да противодейства, нямаше кой да заработи тези милиони наливани в значимите медийни групи според Прокопиев!

Да попитаме ли Медиапол и Чист интернет не атакуваха ли свободата на словото, не обвиняваха ли медиите за фалшиви, а днес те се правят на репресирани? Правят се на жертви как десетки години никой не ги закачаше, ако те не бяха медийната бухалка, която удряше наред и никой не ги закачаше ! Ние не сме солидарни с тази медийна група !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.