изпрати новина
Водещи новини

Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ”

Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ”

Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ”

СОРОС СИ НАПРАВИ ПАРТИЯ „ДА България” Това е името, зад което се преструктурират десни елементи !

Спонсорирани от „Отворено общество“ и „Америка за България“. Събитието бе отразено от трибуната на „Дневник“ и „Капитал“, което пък автоматично преши сянката на Иво Прокопиев към този ПП проект !

Христо Иванов бе единственият съревноваваща се със собственото си Его за лидерското място в ПП „ДА България”!
И така цялото фиаско се е състояло в целия последен етаж на Paradise Mall в София към залата на Sofia event center. Часът е малко след 10:20, 7 януари 2017, Ивановден.!

Интересното е, че протестната мрежа, която създаде и тласна към върха на политическата си кариера Христо Иванов нямаше своят водач измежду присъстващите! Дето се казва г-н Иванов набързо забрави своите съратници и бойни другари и запя солова рапсодия ! Асен Генов, който изтласка Христо Иванов не участва на събирането, защото не е бил поканен !
Така Асен Генов направил няколко гневни коментара в Фейсбук и получил доста съвета – „да си трае за да не си изпати“ !

Сорос си направи партия
Истината е, че ново дясно при наличието на няколко десни формата си е чисто и просто поредният проект, в който ще кадруват американски подлоги или по-точно казано американофили !
На събирането в МОЛА не се чуха идеи нито програма как точно „ДА България” ще помогне на България, но се заговори за корупционни схеми за КТБ както и за една банка ОББ, та така това е поредният проект, който доразби дясното пространство ! И така да кажем „да на Америка“!

А това, че си ходят с Цветан Цветанов на рождените дни не трябва да означава нищо нали, а поредният антибългарски проект, който ще дели десните, че да им леко на ГЕРБ и да няма формат, който да им се противопостави. Марешки работи за ГЕРБ, а сега и тези „разделяй и владей“ – старото римско правило ! Макар и американците да управляват света по римският модел и сега си изпратиха и танкове в местният легион, но народа ще му писне !

И Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ” , а от „Да БЪЛГАРИЯ ” казаха да АМЕРИКА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*