Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ”

Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ”
Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ”

СОРОС СИ НАПРАВИ ПАРТИЯ „ДА България” Това е името, зад което се преструктурират десни елементи !

Спонсорирани от “Отворено общество” и “Америка за България”. Събитието бе отразено от трибуната на “Дневник” и “Капитал”, което пък автоматично преши сянката на Иво Прокопиев към този ПП проект !

Христо Иванов бе единственият съревноваваща се със собственото си Его за лидерското място в ПП „ДА България”!
И така цялото фиаско се е състояло в целия последен етаж на Paradise Mall в София към залата на Sofia event center. Часът е малко след 10:20, 7 януари 2017, Ивановден.!

Интересното е, че протестната мрежа, която създаде и тласна към върха на политическата си кариера Христо Иванов нямаше своят водач измежду присъстващите! Дето се казва г-н Иванов набързо забрави своите съратници и бойни другари и запя солова рапсодия ! Асен Генов, който изтласка Христо Иванов не участва на събирането, защото не е бил поканен !
Така Асен Генов направил няколко гневни коментара в Фейсбук и получил доста съвета – „да си трае за да не си изпати“ !

Efekt 2

Сорос си направи партия
Истината е, че ново дясно при наличието на няколко десни формата си е чисто и просто поредният проект, в който ще кадруват американски подлоги или по-точно казано американофили !
На събирането в МОЛА не се чуха идеи нито програма как точно „ДА България” ще помогне на България, но се заговори за корупционни схеми за КТБ както и за една банка ОББ, та така това е поредният проект, който доразби дясното пространство ! И така да кажем „да на Америка“!

А това, че си ходят с Цветан Цветанов на рождените дни не трябва да означава нищо нали, а поредният антибългарски проект, който ще дели десните, че да им леко на ГЕРБ и да няма формат, който да им се противопостави. Марешки работи за ГЕРБ, а сега и тези „разделяй и владей“ – старото римско правило ! Макар и американците да управляват света по римският модел и сега си изпратиха и танкове в местният легион, но народа ще му писне !

И Сорос каза „ДА БЪЛГАРИЯ ” , а от „Да БЪЛГАРИЯ ” казаха да АМЕРИКА !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.