Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Социални слаби мрежи

Социални слаби мрежи


Днес ври и кипи в социалните слаби мрежи !
Вижте някой от заглавията в картинки !
И се замислете дали всичко в страната ни е ОК или ни яздят в галоп?

Депутатите си вдигнаха заплатите и на магистратите така и във всички министерства, а ето така се бори корупцията по високите етажи с пари !
Има един стар лаф на ДЕПЕСЕ „всичко дето има уста и дупе може да се купе“, но от ГЕРБА са в друга далавера – нищо не се купува, натиска се и се вербува докато има компромати ще има и послушни депутати !

Та Цветанов милия ни сподели, че всичко в страната ни е ОК!
„Няма как да се иска вот на недоверие при тези икономически и финансови параметри на държавата, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов”, тъй казаха от bultimes.bg.

Забравя някак си да сподели, че и цените в магазините вървят нагоре, че се очаква горивата да поскъпнат както и след тях всичко останало !
Очакваме и поскъпване на тока и водата както и на парното и толкова много показатели се движат добре, че няма на къде вече !Социални слаби мрежи

„Мъжът на депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова е получил над 10 милиона лева от различни държавни поръчки в последните години.
Най-големите сделки са за близо 1,1 млн. лв. с община Враца за изграждане на защитено жилище през 2013. По това време Атанасова дори не е просто депутат, а е здравен министър”споделиха от bgtrollnews.blogspot.bg

Никакви конфликти на интереси, а напротив – много добре си гонят интересите хората защо ги обвиняват, ако те не са от крадливите не биха ги взели в ГЕРБ, бе хора !Социални слаби мрежи
„Новият здравен министър Кирил Ананиев притежава чрез поставени лица дялове на стойност 10 милиона евро в турския здравен холдинг „Абикадем“. Това научихме от служители в ДАНС, пожелали анонимност, но и тотално възмутени от случващото се в държавата”споделят в bgtrollnews.blogspot.bg

Е ние какво да добавим от Blife.eu и тогава те хората си казват, ама какво от това, че наглите, бездушни, крадливи политици са си оплели нещата да ограбят до последен лев страната !

А народът се приготвя с дърва и туршии да се бори с немотии, че идва люта зима и наднича тя зад ъгъла !
Социално слаби мрежи са в страната като всеки поства да им мамата, но на протести не излиза като няма два лева в джоба до площада да отиде!

Това е положението в страната – ГЕРБ не спират да усвояват средствата ваши, а нас кучета ни яли също като тези дето писали са за политиците ни крадливи както се казва „кучетата си лаят, кервана си върви“, но вижте кой къде товари тез кервани, кой къде и как парата усвоява, а прокуратурата с нас се занимава ! Така е в страната паралелна – или крадеш за ГЕРБА, или душата ти страда бедна !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.