Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Спец прокуратура или върви доказвай, че нямаш сестра!

Спец прокуратура или върви доказвай, че нямаш сестра!


Прави впечатление, че националните медии някак си работят с прокуратурата!

Те публикуват репортаж и после прокуратурата се самосезира!

И обратното когато има дело например като това на Иванчева или Ценко Чоков някак си става дума за две страни – от едната страна е прокуратурата като обвинител, а от другата страна е обвиняемият!

Не използват ли своите приятели медиите прокуратурата за да налагат тяхната теза в обществото за да се сформира обществена нагласа?
Тезите се налагат в съда, а не по медиите, защото 99% от обвиняемите нямат медии и те не могат да отговорят и не могат да се защитят!
Спомняме си показният арест на кметицата, спомняме си и как Ценко Чоков бе сниман в ресторант да се храни, но кой направи снимката, човек от прокуратурата ли, ако е така става дума за манипулация!

И така на практика всеки, който е арестуван заедно с обвинението му ръка за ръка идва и оскверняването на името му, изтипосване на името му и лицето му по всички медии и както се казва в България „върви доказвай, че нямаш сестра“!
Като те нарисуват в чичо Гугъл това остава за цял живот !

И точно това се прави – наклеветяват те, омаскаряват те и те са като въглените, ако не могат да те изгорят то поне ще те очернят, но тук инструмента са медиите !

Когато прокуратурата е инструмент, а медиите са поръчкови и послушни на властта остава само едно да изхвърлим от властта тези, които използват тези инструменти и да върнем редът и справедливостта иначе върви и доказвай, че нямаш сестра!
Някой от Вас жигосван ли е от властта?

Екипът на Blife.eu  Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.