Спират парите за България

Спират парите за България


Спират парите за България!„Спрете да храните мафията“

Остра критика от страна на големи Европейски държавници към Бойко Борисов!

Белгийският премиер Шарл Мишел пред медиите в Белгия намекна, че парите от Еврофондовете за България отиват направо в мафията!

Efekt 2

„Спрете да храните мафията“ е акцентът от критиката и на Австрия към Бойко Борисов !

А тези политици знаят ли, че главата на Мафията е самият Бойко Борисов?
Шарл Мишел:
„Тяхното правителство спазват правилата на Европа, но само по документи, наши сънародници в България отдавна ни информират, че парите от Еврофондовете се усвояват от една шепа хора от олигархията свързани с политиците им и затова е редно парите да бъдат изцяло спрени, докато не се направи цялостен одит на всичко похарчено”.

И така на практика Европа знае, че ГЕРБ преразпределят обществените поръчки в страната ни !
Сега Бойко Борисов мълчи позорно затова и се опитва да създаде различни скандали в страната за да прикове общественият интерес на населението далеч от пагубните критики към него и ГЕРБ и връзките им с мафията затова са тези показни арести на олигарси за да се декларира борба с мафията пред ЕС.

Но досега нито една фирма на ГЕРБ не е привлечена за разпити в специалната прокуратура, която специално удари тези, които симпатизират на опозицията!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.