изпрати новина
Водещи новини

Спи народе, спи

Спи народе, спи
Спи народе, спи, но виж какво се случва в твоята Родина!
Европа с нравоучение и изтребление, Европа на две скорости или нравоучение и изтребление?

Бойко Борисов договори България като територия, а не като народ в Европа!

По всичко личи става дума за обезлюдяване и геноцид над нацията ни! Отхвърляне на бит и култура, подмяна на история и заличаване на фолклор и ценности, които са ни съхранили като народ през вековете !

Днес забравените завети на Левски и на Ботев са най-малкият ни проблем ! Европейският дом не иска различия, а фолклорът е именно това и затова Българите трябва да се отрекат от миналото си до един !

Балканските нрави и обичай ще бъдат подменени, празниците също, учебниците ще променят съзнанието на идните, а старите ще бъдат избити да няма кой да каже дори какво е било!
Когато премахнат белезите, които ни отличават като народ и нация и премахнат националната ни гордост и родолюбие чак тогава ще сме готови да бъдем част от обединената Европа !

До тогава обаче ще бъдем третирани като хлебарки и ще ни пръскат със самолети и с всякакви отрови, вируси като ще ядем боклуците от хранителните вериги и земята ни ще произвежда ГМО и ще бъде тровена с пестициди, инсектициди и всякакви нитрати и отрови!

Водата ни ще бъде замърсявана и тровена, а после третирана с всякакви химикали като водопреносната ни мрежа допълнително ще я насищат с още тежки метали! Въздухът ни сами виждате какъв е и защо е такъв, защото ни пръскат с всякакви частици било то финни !

Защо в Комунизма нямаше финни прахови частици след като във всеки град имаше заводи, които бълваха дим и в България живееха три пъти повече хора, които горяха десет пъти повече дърва и имаше десет пъти повече дим, а въздухът бе далеч по-чист?
Всеки един в България е болен без значение богат или беден, а само цените за лечение са по-различни !
Нима националните предатели, които управляват страната не дишат този въздух?
Децата са им в чужбина, но роднините им са тук !

Такива безродници никога не са се раждали в България ! Окупирали властта и машината за избори!
Подменят вотът с изборни манипулации, после излизат по телевизията и казват ние представляваме еди колко си хора, пълна лъжа !
И как ни представляват само като продължават планът за изтребление докато превърнат страната ни в една територия на която да населят мигранти и старци от Европа където те вече не са нужни?

Къде остана българският дух, къде е?
На времето по празници се надигаше, а днес и на светлите дати го няма, но скоро и светлите дати няма да ги има и този народ си отива като скоро няма да я има България !
Не сме последните поколения обречени от ГЕРБ на заколения!
Спи народе, спи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*