Спи народе, спи

Спи народе, спи


Спи народе, спи, но виж какво се случва в твоята Родина!
Европа с нравоучение и изтребление, Европа на две скорости или нравоучение и изтребление?

Бойко Борисов договори България като територия, а не като народ в Европа!

По всичко личи става дума за обезлюдяване и геноцид над нацията ни! Отхвърляне на бит и култура, подмяна на история и заличаване на фолклор и ценности, които са ни съхранили като народ през вековете !

Efekt 2

Днес забравените завети на Левски и на Ботев са най-малкият ни проблем ! Европейският дом не иска различия, а фолклорът е именно това и затова Българите трябва да се отрекат от миналото си до един !

Балканските нрави и обичай ще бъдат подменени, празниците също, учебниците ще променят съзнанието на идните, а старите ще бъдат избити да няма кой да каже дори какво е било!
Когато премахнат белезите, които ни отличават като народ и нация и премахнат националната ни гордост и родолюбие чак тогава ще сме готови да бъдем част от обединената Европа !

До тогава обаче ще бъдем третирани като хлебарки и ще ни пръскат със самолети и с всякакви отрови, вируси като ще ядем боклуците от хранителните вериги и земята ни ще произвежда ГМО и ще бъде тровена с пестициди, инсектициди и всякакви нитрати и отрови!

Водата ни ще бъде замърсявана и тровена, а после третирана с всякакви химикали като водопреносната ни мрежа допълнително ще я насищат с още тежки метали! Въздухът ни сами виждате какъв е и защо е такъв, защото ни пръскат с всякакви частици било то финни !

Защо в Комунизма нямаше финни прахови частици след като във всеки град имаше заводи, които бълваха дим и в България живееха три пъти повече хора, които горяха десет пъти повече дърва и имаше десет пъти повече дим, а въздухът бе далеч по-чист?
Всеки един в България е болен без значение богат или беден, а само цените за лечение са по-различни !
Нима националните предатели, които управляват страната не дишат този въздух?
Децата са им в чужбина, но роднините им са тук !

Такива безродници никога не са се раждали в България ! Окупирали властта и машината за избори!
Подменят вотът с изборни манипулации, после излизат по телевизията и казват ние представляваме еди колко си хора, пълна лъжа !
И как ни представляват само като продължават планът за изтребление докато превърнат страната ни в една територия на която да населят мигранти и старци от Европа където те вече не са нужни?

Къде остана българският дух, къде е?
На времето по празници се надигаше, а днес и на светлите дати го няма, но скоро и светлите дати няма да ги има и този народ си отива като скоро няма да я има България !
Не сме последните поколения обречени от ГЕРБ на заколения!
Спи народе, спи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.