изпрати новина
Водещи новини

Според данъчните кой е по-по-най ?

Според данъчните кой е по-по-най ?

Вижте колко пари е декларирал Бойко Методиев Борисов и колко е декларирал кметът на Варна Иван Портних?

За 2016г. според документите в сметната палата Бойко Методиев Борисов не е подавал данъчна декларация тази година ами е изпратил уведомително писмо, че няма промяна на имотното му състояние спрямо предната година, когато на влог е имал 42 000 лв.

Та как така нашит ТОП тарикат, номер едно в страната ни не е изкарал нито един пробит долар?

Та той отдаде почти цялата територия на страната ни за 100 години под наем напред и да не се е облажил ! Значи всички медии лъжат, че това правителство е крадяло като за последно ! Били изтеглили 21 милиарда и всичките били усвоени през разни схеми всичко е лъжа значи !

Как да не го съжалиш милият и пак да не гласуваш за него, по-честен и почтен човек надали има в страната ни ! Но темата е друга на нашата статия! Вижда се от цифрите, че има далеч по-дейни и комбинативни хора в ГЕРБ и с две думи по им се отдава далаверата и дето се вика сменят стандарта на живот !

Кметът на Варна Иван Портних и съпругата му Вилислава пък започнали строеж на нова къща в курортния комплекс „Чайка”. Имотът е на площ от 650 кв.м и е оценен за 594 000 лева. Няма лошо над един милион жители на страната искат да си сменят панелката с някой замък, ама на късметът на него се е паднал !

И според Данъчните доходите на семейство Портних са се увеличили 2 пъти спрямо предходната година – апартамент от 111 кв.м в курорта „Св. св. Константин и Елена” срещу скромната сума от 60 хил. лв, дивидент от 105 735 лв. и 12 хил. лв. от наеми, вземания за 27 479 лв, ипотека за 130 456 лв, депозити от 540 лв. и 3 200 лв. Вярвате ли в късметът или не, но на тези младите много им върви !

Та и тази година Варненските новодомци ще режат лентата, опс в ГЕРБ ленти реже само Бойко Борисов !

Та Ванко от Варна надмина май по квадратура онзи с шестте апартамента! Е какво да кажем за ГЕРБ расте, но не старее! Само този Бойко голям главуняк ще излезе като всички зачервиха бузи от Европарите и ноздри опрашиха като пчелите и като стана дума за пчелите Бойко е забравил мотото на ГЕРБ !

Според данъчните кой е по-по-най ?

Ех Бойко, ако тръгнеш след Ванко ще те отведе  до ПРАХЪТ от този дето идва по море пък може и ти да си купиш къща и да си добре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*