Спрете дрогата веднага!

Спрете дрогата веднага!


Спрете дрогата веднага!

Вижте как точно се следи всеки в страната ни!

След като бяха преровени кофите за боклук за цигарени кутии без бандерол сега наред са и вашите медицински изследвания!

Efekt 2

МВР ще изследват тайно без Вашето съгласие урината и кръвта Ви за налични на наркотични вещества и следи от канабиноиди в урината Ви!

Ето защо прегледите Ви до края на годината са задължителни и ще носите глоби по 150 лева, ако не отидете на така наречените профилактичен преглед на който пък ще ви бъдат назначени и изследвания на кръвта и урината и така през лабораторията ще се подаде сигнал за всеки един от Вас !

МВР ще следи през медицинската система всеки един от Вас ! Неофициално това е нерегламентирано следене на хора срещу които няма повдигнати обвинения или право на разследване. Личните лекари вече коментират помежду си, че не са и предполагали как е имало наличие на наркотици в урината на техни пациенти !

Според общо практикуващите лекари следи за наличие на наркотици в урината могат да бъдат намерени в урината и повече от месец след като техните пациенти са ползвали !
Имат ли право службите да Ви следят и наблюдават ?

Но със сигурност това е нахлуване в личното Ви пространство и всичко ще бъде използвано срещу Вас !
И ако днес Ви проверяват през здравната система то един ден най-вероятно ще Ви следят във реално време с чиповете, които планират да ни имплантират!
Трябва да сте горди с Мария Габриел и дигитализацията – тя е още една стъпка към контролът на системата!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.