Сретен Йосич: „Memento mori“

Сретен Йосич „Memento mori“

Преди година стана ясно, че Сретен Йосич е излежавал присъдата си при олекотен режим, нещо като нашите ТПО в българските затвори

Сега има слухове, че е освободен предсрочно и е под домашен арест във вилата на Милошевич в квартал „Дедине“, която е негова собственост ! Той има Холандски паспорт, а жена му живее в Гърция ! Преди време от АФЕРА написаха, че от техен брилянтен източник са разбрали, че Сретен Йосич каза, че едно от първите неща, които ще направи, когато излезе на свобода е да посети България. Сега след като стана ясно Йосич може да получи 500 000 евро обезщетение от държавата заради прекарани 4 години в ареста за убийството на Пуканич. Апелативният съд потвърди на по-висша инстанция оправдаването му по делото. Преди това дело Йоца Амстердама бе осъден на 15 години затвор за убийството на Горан Марянович през 1995 година. Благодарение на Закона за амнистия присъдата му бе намалена на 11 години. Адвокатът му Зденко Томанович все още не е съобщил дали неговият клиент ще поиска парично обезщетение. По скоро слуховете са че ще има сделка между адвокатите не да получи парично обезщетение а да му намлят 4 години от присъдата ! Ако това стане много скоро неговият „приятел „ в България ще се наложи да увеличи охраната си и да смени успокоителните с по-силни !

Ние от Blife.eu можем само да гадаем дали Бойко Борисов го обливат студени вълни на под дали не го обсебва чувство на страх и паника ! Все пак който какво то си е дробил това и ще си сърба накрая! По-скоро ще следим дали слуховете ще се потвърдят, а удвоили се охраната на премиера значи те са верни ! Отмъщението няма срок на годност или давностен срок ! Най-страшното на този свят не е самият край, а самият страх кога ще дойде краят ! „Memento mori“ е известен латински израз, който може свободно да бъде преведен като „Помни че си смъртен“, Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator