Стефан Пройнов: Идват избори господа журналисти, гответе се за репресии!

Стефан Пройнов: Идват избори господа журналисти, гответе се за репресии!


Стефан Пройнов: Идват избори господа журналисти, гответе се за репресии! Господа журналисти и редактори, и главни редактори, гответе се за нерегламентирани случки с Вас и Вашето семейство и с работата Ви! Свидетели сме как журналисти биват арестувани и то на голяма медия с международен отзвук и влияние! Това е предупреждение към малките локални сайтове!

Това е предупреждение към всички тези, които изразяват своята позиция свободно до колкото им е позволено и до всички тези, които трябва да бъдат сплашени ! „Арестувахме журналисти на БИВОЛ, а Вас можем да Ви смачкаме по всяко едно време“!

Говорим за свобода на словото, но никой не говори за свободията на управляващите и репресивната машина! Бойко Борисов и неговите „Генерали” – доверени секретари и Цветанов обиколиха страната, но там те се срещнаха с местните шефове на РДВР, и издадоха заповед за смазване на всички, които ги критикуват !

Efekt 2

И така господа журналисти, очакват Ви много ченгеджийски номера, с които да се опитат да ви преклонят, с които да ви смажат не вас, а духът ви и ако не могат то поне ще бъдете въведени в различни ченгеджийски ситуации, в които вие да горите своята енергия !

Крадците на човешки съдби не само няма да ви съдействат, а напротив – ще Ви се пречи по нерегламентирани начини и ще откраднат времето ви ! Времето ви за работа ще се разпилее в ходене до полиция или съдебни зали, в борба с вятърни мелници и измислени истории, в борба с провокатори и хиляди малки битови ядове !

Те не са случайни, те са част от начинът по който се съсипват хора, съдби и бизнеси, те са част от номерата на системата, която не ни убивала ! И докато техните журналисти ги канят на техните събития и ласкаят хунтата узурпирала властта вие ще ходите по съдебни дела и ще имате ядове като няма да можете да дадете обективната истина на обществото!

Няма да можете да зададете вашите въпроси ! Критиката ще липсва, а само ласкателства ще има в медиите и така на обществото ще му обяснят, че всичко е цветя и рози ! Бъдете нащрек колеги, пазете се и бъдете внимателни, и Господ Бог да ви пази, защото днес те са устремени повече от всякога да останат във властта на цената на всичко !
Бъдете внимателни и помнете, че вие сте тези на който истината разчита да види бял свят ! Доста сайтове вече спряха, други са със затихващи функции и това е доказателство, че системата ни мачка един по един ! Но обществото има нужда от нас запомнете го и не се продавайте, не се предавайте !

Длъжни сме не само пред нас самите, а и пред идните ! Защото днес историята на България се пише от журналистите и се кове от хората с активна позиция в социалните мрежи като тя се предава от уста на уста и така се гради образът на една епоха ! И ако в миналото столетие е имало будители днес всички, които работят в свободните медии са будителите на нашето време !

Често сме повтаряли една стара приказка, че една птичка пролет не прави, но един петел цяло село буди ! А за да има промяна, този народ трябва някой да го събуди !
Избори идват – време на манипулации и лъжи, време на измами, но и време на промени и нека всеки от нас плати своят дан към отечеството мило !

Истината може да бъде само една, а другото е гледна точка или опорна точка, или това, което ги устройва! Нека да напишем истината такава каквато е понякога грозна друг път тъжна, но само така тя ще остане в историята на една епоха !
Такива са лошите хора – като въглени – ако не могат да ВИ изгорят, то ще ви очернят !
Не слизайте на тяхното ниво и не позволявайте да ви отклонят и за миг от вашето призвание да служите на обществото и на страната си !

И нека господа журналисти, редактори и главни редактори думите Ви отекват в историята от урва на урва, от век на век !
В началото бе словото !
То има силата да променя нагласите между хората, а нагласите сменят политическата среда !

Ако искаме промяната трябва да разберем, че ние сме промяната !
Ние Ви пожелаваме Господ Бог да Ви пази от видими и невидими зли сили, а Вие дайте сърцето и душата си за България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.