Стефан Пройнов: Контролът над вашият ум от хилядолетия


Стефан Пройнов: Контролът над вашият ум! Този път няма да излагаме факти или да развиваме хипотези, а ще задаваме въпроси на който всеки сам да търси отговорите. Стефан Пройнов: Има разлика между знание и познание в християнството и днес в Богослуженията чуваме да се проси мъдрост и премъдрост. Има ли според вас артефакти, които значително повишават някои умствени способности на хората? Артефакти, които придават магически сили на притежателят си.

Митове и легенди ни нашепват за такива – за тризъбецът на Богът на моретата Посейдон, който с тризъбецът си създавал земетресения и огромни вълни и цунамита. В цялата гръцка митология се говори за колесници и оръжия, и създания, който имат неземна сила.

Древните цивилизации за които говорим също са изпълнени с предания за тях, че са имали артефакти и технологии, с които са си играели на Богове. Стефан Пройнов: Има ли в Египет корони и скиптри и книги, които са притежавали сили отвъд нашият разум?

Efekt 2

Имали ли са в Египет, Перу и на други места познанието с левитация да преместват огромни скали и късове гранит и мрамор? Дали Хитлер в нацистка Германия са имали технология или някакви такива предмети, с който да са контролирали съзнанието на масите? Виждали сме ги по филмите да скандират като един стотици хиляди? Нима скандинавците не говорят за чукът на бог Тор?

Дройдите са имали познание за магически отвари? Индийският епос е пълен с Божества със свръх сили и тяхното познание. Много неща не можем да си обясним, но всеки един от нас има мнение лично дори и най-малките деца, гледайки вълшебната пръчици на Хари Потър и вещиците, които летят яхнали метлите си. Има ли дракони?

Нашият фолклор е пълен с триглави лами и змеьове, дали са съществували? По нашите земи се говори за чудодейната лира на Орфей – звукът и е укротявал и най-свирепите диви зверове като това е и предмет, който контролира умът на хора и зверове ли?

Стефан Пройнов: Не можем да изброим всички предмети на които се приписват сили извън нашият познат свят, но ги има във всички векове и религии и някак си хората им харесва да вярват в Кивотът и свещеният граал, да вярват в безсмъртие на Ахил и тоягата на Мойсей, която разцепила морето. Ние някак си обичаме да си фантазираме, но дали това не са фантазии?

Дали това не са масови психози и манипулиране на умът и съзнанието, дали това не са халюцинации и левитация, дали може да се преплита историята ни с времето и пространството, дали има напреднали цивилизации, които да са оставяли своите следи по нашите земи?

Може би Лирата на Орфей е нещо такова. Защото днес сме свидетели на всякакви опити с контролът на умът като има психотронни оръжия, антени и други манипулират с времето? Може би всички ние живеем в една лъжа и нищо не е така както изглежда – милиарди хора и точно толкова гледни точки. Стефан Пройнов: Какво е вашето мнение има ли скрито познание от нас и кой го крие?

Защо го крие? Може би, защото не сме дорасли да го използваме, да използваме мистичните сили да градим, а ние искаме всяка енергия да я трансформираме в оръжие и мощ, с която да доминираме.

Къде свършва фантазията и започва реалността?

Стефан Пройнов: Какво е вашето мнение за знанието и познаниет, за мистичните сили и артефактите с магически сили?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.