Стефан Пройнов: Мафията търси ред в хаоса

Стефан Пройнов: Мафията търси ред в хаоса


Стефан Пройнов: Мафията търси ред в хаоса, който настана в последните месеци. Васил Божков е безспорен авторитет както в реалната така и в паралелната държава и се закани, че си идва и ще накаже мафията дръзнала да му посегне.

Това създаде огромно безпокойство в средите на мафията. Едни от тях са в чужбина, други спряха всякаква дейност и се покриха у нас, а трети обаче бяха активни в изборите за да върнат ГЕРБ – тяхната хранилка във властта. Но безспорно имаше затишие пред буря, но буря няма. Засега не се очаква смяна в караула и скоро ще изпълзят от дупките си, защото няма реална заплаха за промяна на кръговете.

В сивият сектор може да идва нещо ново, но то не идва с показни арести, с крещящи заглавия както идването на ГЕРБ бе. Накратко ГЕРБ отдавна бяха сложили ред в хаоса, но сега обаче да видим дали ще има наказателни акции, дали ще има показни разстрели, дали ще има арести или всичко ще е тихо и спокойно, защото ако няма такива активни мероприятия значи няма промяна, а подмяна на високите етажи, а на по-ниските всичко е спокойно.

Efekt 2

Естествено новото правителство изисква малко време и толеранс да се запознаят с картелите и техните благодетели с мафиотските структури и тяхната дейност, макар че в тази България всичко се знае за всички, но да им дадем малко време да се организират или да се спазарят дето се казва. Обществото обаче очаква от правителството арести и показно изтипосване освен, ако не искат да се връща Бойко Борисов на бял кон и нищо за никой от досегашните няма да излезе на бял свят.

Васил Божков имаше мотивацията , информацията кой, къде, как и защо, имаше твърдостта и най-важното желанието да го направи. Румен Радев скандираше „вън мутрите от властта“, но засега арести няма. Обществото иска държавата да се справи с мафията, само че по всичко личи, че мафията търси ред в хаоса. Хората също искат ред в тази държава, но да видим кой ще победи мафията или хората?

Стефан Пройнов: Само да не се окаже, че цялата държава е в хаос, а само в мафията има ред!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.