Стефан Пройнов: 350лв. в клетви

Стефан Пройнов: 350лв. в клетви


Стефан Пройнов: Господа политици, знаете ли как се живее с 350лв.? Над 2 милиона пенсионери в България от които 70% сигурно са мизерните инвалидни пенсии. Как може да съществува един човек като дава 70 лв. за лекарства? 50 лв. за ток. 40 лв. за вода. Телефон кабелна и интернет още 70лв. Остават му 100 лв. за храна и дрехи, за така силно препоръчваните санитарни материали за веро и сапун, за маски и консумативи. Колко му остават за храна на ден – един лев ли?

Като добавим данъци и такси вече няма и за хляб. Говорите от името на народа на суверена, а как съществува този народ в условия на кризи, пандемии и геноцид не питате! Трябва инвалидът често да посещава лекарски прегледи, да освободен е от такси, но пари за транспорт няма, такситата не правят отстъпка за инвалидите, а социалната система се подиграва с тях. Болни хора съществуващи с божията милост и природата каквото и подаде, но трябват и пари за отопления. Как да спести една бедна старица за да си купи дърва, да купи подарък на внучето си?

Как да спести болния за да си купи качествена храна и правилните лекарства? Строителните материали постоянно поскъпват, а храните ни са с най-ниско качество в Европа, но за сметка на това са най-скъпите. Водата е мръсна, въздухът пълен с вируси и патогени, а нивото на твърдите частици расте ли, расте. Токът и газта расте, а парното всяка година става по-скъпо, а онези 350 лв. свършиха още първата седмица след като ги дадат . Как живеят 2 милиона пенсионери? Къде е държавата, къде са политиците, къде е човещината?

Efekt 2

Няма здрав човек в страната ни, качество на живот няма нито за богати, нито за бедни. Ако си богат ще те надушат и ще те ограбят, ако си беден системата ще те игнорира и си в графата без права и право на глас. Медиите ни обясняват за средната заплата, но това е бутафория за която знаят 2 милиона обезверени оскотели души. Някой може ли да ми обясни как живее пенсионер с 350лв.?

Щото аз колкото и да смятам не мога? Стефан Пройнов: Господа политици и управляващи, наричате ни лош материал, лумпен и че чеп за зеле не ставаме, но един ден и вие ще бъдете изплюти от властта и тогава съдбата ви ще трябва да понесе клетвите на милионите хора, които сте грабили и когато попаднете на другият бряг никому непотребни, никому ненужни ще срещнете онези герои на прехода, които изгладуваха всеки миг, в който вие се разправяхте в парламента, които изгладуваха всеки служебен мерцедес и платиха кървавите данъци с децата си прокудени в чужбина. Защо не робувате да живеете един месец с 350лв. без социалните си придобивки, без привилегиите си в обществото, без материалните си блага само един месец опитайте и тогава говорете за брутен вътрешен продукт и средна заплата, тогава говорете на хората, че всички са живеели добре и че пенсионерите са изплюскали парите на държавата. Стефан Пройнов: 350 лв. в клетви, които рано или късно ще ви застигнат, ако не вас то децата ви и внуците, защото проклятията нямат срок на годност, те са там и ви очакват.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.