Стреляйте момчета, зад вас е България!

Стреляйте момчета, зад вас е България!

Вчера България беше нападната! За пореден път!

За първи път обаче от началото на ислямското нашествие, което евроамериканските медии ни представят като „бежанска вълна“, България отвърна. Трима български гранични полицаи пресрещнаха нахлула банда от 54 мъже, които им оказват съпротива, при която загива един от нападателите – неизвестен засега афганистанец. Първите реакции са срамни. Българският хелзинкски комитет обявява стрелбата за незаконна. Главният секретар на МВР мънка оправдателно на въпросите на журналистите. Една от първите новини след събитието е – полицаят не е задържан! Все едно е нормално да бъде задържан, за това че изпълнявайки служебния си дълг, е бранил себе си и страната си… Виден депутат от Реформаторския блок обвинява полицая в убийство.

Един неизвестен досега еничарин, Борис Чеширков, който бил говорител на Върховния комисариат за бежанците към ООН, решително осъжда действията на българските граничари. Междувременно реакциите сред обикновените хора са диаметрално противоположни. Подкрепата за нашите граничари е безрезервна, а погнусата от поведението на медиите и управляващите е пълна. Към настоящия момент позицията на управляващите може да се определи като колеблива. България беше нападната, но нашите марионетки, известни още и като българско правителство, още се ослушват как да реагират. Чакат нещо. Факс от Брюксел, обаждане от Вашингтон, един бог знае какво. Докато те чакат инструкции обаче ние българите имаме да ви кажем нещо – отдавна беше време да се стреля срещу престъпниците, които преминават незаконно границата ни. Всичко друго освен медал за полицая ще е предателство от ваша страна! Отделно от това аз искам да кажа нещо на нашите граничари.

Като българин, като баща на две малки българчета, като ефрейтор от някогашната българска войска – момчета, не се колебайте да стреляте! Стреляйте, за да ни защитите! Стреляйте, за да спим спокойно! Стреляйте, за да знае престъпната пасмина, нахлуваща у нас, какво я чака! Стреляйте момчета, и не се колебайте – зад вас е България!
Източник: kostadin.eu/2015/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


от administrator