Стресни се племе закъсняло

Стресни се племе закъсняло


Стресни се племе закъсняло и думите на Иван Вазов си спомни!

Демографска криза или депопулация на една нация? Истината виж тук ! Най-големият проблем на България е популацията или по-точно депопулацията и възпроизводството на една нация! ГЕРБ за десет години успяха да свалят приръстът на население на нива далеч под смъртността – на четирима умрели се ражда по едно дете! На сто деца 89 емигрират поради липса на елементарни условия за живот и оцеляване!

За борба с демографската криза само се говори, но на практика става дума за добре планиран ГЕНОЦИД! Днес обаче с истанбулската конвенция се атакуват не само децата и внуците ни, атакува се Българското семейство!

Efekt 2

Семейството е основният стожер на оцеляването на една нация ! Това правителство е антибългарско, то изтребва контролирано пенсионерите, хората с увреждания, младите имигрират, а хората на средна възраст, които оцеляват в страната са разболявани през храната, водата и въздуха!
Какво е това, ако не геноцид или изтребление на една нация!

Сега обаче се посяга и на неродените!
Всеки, който е гласувал за ПП ГЕРБ, трябва днес да си зададе въпроса какви внуци иска да има и дали те ще се родят в България? Всеки един трябва да се събуди и веднъж завинаги да изтрие своят грях, който е сторил!
За Бога братя, от 2010 година се работи за тази конвенция под егидата на ГЕРБ и те сега се правят на ощипана мома или друго !

Време е да си отворим очите за да можем да ги затворим спокойно един ден и да знаем, че след нас ще дойдат достойни синове и дъщери на майка България иначе защо 1300 години нашите предци са се биели за тази земя, за тази нация да оставим нещо друго различно от България, различно в духовен план наречено „друго“ или трети пол?

Време е за национално самосъзнание, време е да кажем стоп на този геноцид, защото ако не сме длъжни пред предците то ние сме длъжни пред идните !
Ще завърша с думите на Иван Вазов “Стресни се племе закъсняло! Живееш ли, мреш ли ти незнаеш.

След тебе поколение иде цяло,какво ще му завещаеш?”

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.