изпрати новина
Водещи новини

Стресни се племе закъсняло

Стресни се племе закъсняло


Стресни се племе закъсняло и думите на Иван Вазов си спомни!

Демографска криза или депопулация на една нация? Истината виж тук ! Най-големият проблем на България е популацията или по-точно депопулацията и възпроизводството на една нация! ГЕРБ за десет години успяха да свалят приръстът на население на нива далеч под смъртността – на четирима умрели се ражда по едно дете! На сто деца 89 емигрират поради липса на елементарни условия за живот и оцеляване!

За борба с демографската криза само се говори, но на практика става дума за добре планиран ГЕНОЦИД! Днес обаче с истанбулската конвенция се атакуват не само децата и внуците ни, атакува се Българското семейство!

Семейството е основният стожер на оцеляването на една нация ! Това правителство е антибългарско, то изтребва контролирано пенсионерите, хората с увреждания, младите имигрират, а хората на средна възраст, които оцеляват в страната са разболявани през храната, водата и въздуха!
Какво е това, ако не геноцид или изтребление на една нация!

Сега обаче се посяга и на неродените!
Всеки, който е гласувал за ПП ГЕРБ, трябва днес да си зададе въпроса какви внуци иска да има и дали те ще се родят в България? Всеки един трябва да се събуди и веднъж завинаги да изтрие своят грях, който е сторил!
За Бога братя, от 2010 година се работи за тази конвенция под егидата на ГЕРБ и те сега се правят на ощипана мома или друго !

Време е да си отворим очите за да можем да ги затворим спокойно един ден и да знаем, че след нас ще дойдат достойни синове и дъщери на майка България иначе защо 1300 години нашите предци са се биели за тази земя, за тази нация да оставим нещо друго различно от България, различно в духовен план наречено „друго“ или трети пол?

Време е за национално самосъзнание, време е да кажем стоп на този геноцид, защото ако не сме длъжни пред предците то ние сме длъжни пред идните !
Ще завърша с думите на Иван Вазов “Стресни се племе закъсняло! Живееш ли, мреш ли ти незнаеш.

След тебе поколение иде цяло,какво ще му завещаеш?”

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*