Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Суджуците в Добрич разпалиха мутренска война

Суджуците в Добрич разпалиха мутренска война

 Суджуците в Добрич разпалиха мутренска война. Изгоряха колите на основният свидетел по делото за суджуците в Добрич!
Живко Мартинов продължава да е член на ГЕРБ, а държавата на мутрите продължава да си действа по мутренски!

Така е в паралелната държава всичко се свежда до рекет, палежи, убийства, страх, репресия и ако някой се опълчи ще получи още по-голяма доза от същото !

Цветан Цветанов застава зад всеки от ГЕРБ, който е омазан и досега практиката е такава, че всички зад който е Цветанов рязко делата им се оправят било то с кметът на Пловдив Тотев или някой общински съветник, който бил убил някого, но винаги Цветанов е зад тях, винаги съдиите и прокурорите, а техните и делата обслужват мафията!

И така да оставим компетентните органи да им довършат работата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.