С враг врагувам – мера според мера

С враг врагувам - мера според мера

ВИЖТЕ кой e фаворитът на султана !

Бойко Методиев Борисов е фаворитът на султана от юг, скъпи братя и сестри! Няма друг политик, който да е получил толкова много пари от чужди страни от Освобождението насам, това е факт !

Efekt 2

Въпросът е за какво се изтеглиха 20 милиарда, но истинският въпрос е как и за какво дадоха толкова много пари, кой за какво гарантира и с какво се обезпечава този заем !

 

Истината е, че Бойко Борисов обслужва чужди интереси, не родните !

В България всеки ден нахлуват хиляди изселници, който ще служат на чуждите интереси !

В България има Американски бази, а те са тук за да гарантират чуждите инвестиции и пак онези чужди интереси !

Да си припомним думите „с благ благувам – мера според вера, с враг врагувам – мера според мера !

 

Ние от не насаждаме расова или етническа нетърпимост, не правим и призиви за война, но правим призив за обединение без цвят и етнос, без значение дали сме леви или десни по убеждение или на кой футболен отбор сме!

Много скоро на барикадите ще бъдат заедно роми и скинари, рокери и общинари, всички ще бъдем рамо до рамо бранейки Родината си, защото защитата на отечеството е дълг на всеки един от нас !

 

Защото Турция се намеси, намесиха се и други проамерикански и канадски интереси и всякакви, а правителството на ГЕРБ получава одобрение и подкрепа на чуждите интереси, защото е васална на тях !

Всички патриотични формати и по-отявлени такива са купени !

 

И сега народът поиска промяна, а не получи и така избраха се пак същите! Няма промяна в управлението и довчерашните ортаци станаха коалиционни партньори и пак са си същите, и пак ще се редят кръгове от фирми на лафката депутатска докато народът вън мизерно оцелява, а през това тихо, тихо от юг прелита на ята не птици, а терористи и джихадисти изпратени от Ердоган да покорят новите земи и да върнат старите кази !

 

Време е национално обединение за спасение без цвят, без религия и етнос, без политическа принадлежност да спасим България сега това трябва !

 

Време за нова алтернатива на управление в страната, време е за рестарт!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.