изпрати новина
Водещи новини

С „Калашник“ срещу циганската престъпност

С „Калашник“ срещу циганската престъпност е бил принуден мъж да защити семейството си !

Когато се стигне до там нещата са излезли от контрол и гръмнат е циганин!

Проблемът с циганите е там където има цигани ! Циганите се разбягали, а Олег Шишов натоварил семейството си на колата и изчезнал в неизвестна посока. Руски бизнесмен, бивш военен, стана „герой“ в Крими сюжет от преди година !

Случаят нашумява под заглавие ГЕРОЙ ИЛИ ПРЕСТЪПНИК?

38-годишният Олег Ш. стреля на месо срещу 30 цигани, пристигнали пред дома му със 9 коли да се саморазправят с него след възникнал в събота конфликт, съобщи life.ru. Бизнесменът влязъл в словесна схватка с жителите на циганския квартал на Екатеринбург.

По-късно те се появили пред къщата му очевидно не да „преговарят“. Мъжът бил готов за отпор с автомат „Калашников“. Когато мургавите атакували дома, мъжът открил огън. Смъртоносно ранил 27-годишен мъж, който по-късно издъхнал от раните си.

Убитият бил известен ММА боец, който бил част от компанията, „засегнала се“ след свадата с Олег. Други седем души, сред които няколко непълнолетни, също били ранени. Един от пострадалите е в критично състояние.

След стрелбата мъжът прибрал семейството си и избягал с автомобила си. В момента е обявен за общодържавно издирване. В дома му полицаите открили цял оръжеен арсенал: три карабини, една пушка и газов пистолет.

Според последната информация за Олег и неговото семейство е, че информация просто няма ! Полицаите изпратили снимка на него и на семейството му до всички дирекции на полицията както и във всички съседни държави !

Медиите в Русия показаха лицето му по всички телевизии, но информация за Руският бизнесмен няма. Подслушват се роднини и приятели както и бизнес партньорите му, но информация няма !

Доста негови подчинени и приятели са били повикани с молба за съдействие на разследващите полицаи, но от полицията силно се съмняват, че някой ще го предаде !

Според полицията общественото мнение е с нагласата, че Олег е герой, но според закона той е убил човек и трябва да бъде съден, а това, че е напуснал местопрестъплението и се е укрил допълнително стъжнява неговото положение !

Един от неговите приятели от армията Игор, с който са служели заедно е споделил пред месна медия, че Олег е умен мъж и знае как да оцелява и без пари, а Русия е огромна страна. Игор е допълнил, че и той ако е бил на негово място би защитил животът на семейството си на всяка цена и армията ги е подготвила за това !

В крайна сметка този случай създаде огромна вълна от равнозначни коментари в цяла Русия и у нас Герой или престъпник е Олег? Какъв е Вашият коментар?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*