Тайна вечеринка на червената дружинка !

Тайна вечеринка на червената дружинка !


Вечерта преди девети !
Георги Гергов дава вечеря тази вечер една нощ преди червеният преврат, a дали се търси символика или е просто съвпадение да се съберат всички повалени от Корнелия Нинова на една маса и за какво ли ще си говорят, какво ли ги вълнува, коя е темата, която ги събира?

Всички знаем една приказка, че приятелят на моя приятел е мой приятел и врагът на мой приятел е мой враг както и врагът на моят враг е мой приятел ! Отдавна премина времето на веселите седенки и вечеринки и всички се досещаме каква е тази вечеря !

На нея ще присъстват Михайл Михов и Димитър Велков както и домакинът ГЕРГИ Гергов !
На тази вечеринка подобна на онази в мола ще има мото и то е преврат на 09.09, но надали ще бъде като онзи девети !
Все пак времената са различни и хората, и нравите, мераците не стихват и на младите, и на старите !
Едните кокала искат вечно да държат и на младите път да не дават, а младите пък се доказват, че пътят е на младите !

И така промяна има в партията ни любима, ама на някой дати пощуряват червените пирати ! И така какво ще е менюто сами си представете, музиката може да е боен марш или ще пият по едно всички, които чуха марш !
Трябва ли Корнелия да се притеснява или това си е просто вечеринка на ветерани да си ближат стари рани?

И така на тази другарска вечеринка около Гергов с 20 покани и на стари, и на млади какво ще им решат главите, но само чичковите червенотиквеничковци да не се напият и на революции да не ги избива !

Efekt 2

В крайна сметка на тази вечеринка половината не са дошли може би, защото всички са съмнявали дълбоко, че и Цацаров ще бъде там, а всеки има от какво да го е страх !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.