Таско каза

Таско каза

Ето какво написа на стената си Таско Ерменков

Напомням: Точно преди 2 месеца и десет дни написах: „Европа в момента прилича на неопитна домакиня, опитваща се с голи ръце да спре парата от клапана. Но тя няма друг избор, защото достъпът до ключа на котлона го държат САЩ. А те точно това искат – изгорени ръце на Европа, създаване на хаос и отвличане на вниманието на обикновения европеец от истинските му проблеми. А тези проблеми са също толкова остри (дори и по отношение на рисковете за живота, имайки предвид засилената терористична дейност).“

Таско каза

Коментарът бе направен с една публикация на glasove.com Ето и целият текст на статията:

Причината е само една – САЩ са банкрутирала държава, опитваща се да санира икономиката си чрез единственото за това средство – войната

Efekt 2

Можеш ли да събереш парата от тенджерата под налягане, без да изключиш котлона под нея? Не. По същия начин не можеш да овладееш и бежанската вълна без да ликвидираш причината за нея!

Европа в момента прилича на неопитна домакиня, опитваща се с голи ръце да спре парата от клапана. Но тя няма друг избор, защото достъпът до ключа на котлона го държат САЩ. А те точно това искат – изгорени ръце на Европа, създаване на хаос и отвличане на вниманието на обикновения европеец от истинските му проблеми.

А тези проблеми са също толкова остри (дори и по отношение на рисковете за живота, имайки предвид засилената терористична дейност).

Това са проблеми, породени от недалновидна политика на сервилничене пред интересите на САЩ и забравяне на европейската ценностна система, проблеми, породени от изкуствено подклаждани пак от САЩ конфликти на континента.

И защо, след като сме заменили традиционната европейска ценностна система с така наречената евроатлантическа солидарност, основните причинители на тази бежанска вълна въобще не проявяват инициатива за поемане на основната тежест от бежанския проблем или прерията вече им е отесняла? Всъщност причината е само една – САЩ са банкрутирала държава, опитваща се да санира икономиката си чрез единственото за това средство – войната!

И ако продължа с алегорията за тенджерата под налягане – при продължаване на това сервилнечене взривяването й не е далеч в бъдещето…
Източник: www.glasove.com/

Ние от Blife.eu ще добавим, че чест му прави, че си е сложил Българското знаме на снимката на профилът си във Фейсбук !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.