изпрати новина
Водещи новини

Театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!

Театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!

Пълен ЦИРК това е театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!
Бивша барета: Издирваният Росен Ангелов не е убиецът

Издирваният Росен Ангелов не е убиецът. Той е удобен на полицията заради криминалното му минало, твърди пред Фрог нюз бивша барета, пожелала анонимност.
Истинският убиец отдавна е зад граница. Изпращат барети и отряд Кобра да заловят убиеца с огромно закъснение. При това им нареждат да търсят в гората, където няма никой. Казано им е да търсят, като и самите барети знаят, че не е там.

Краят на разследването ще бъде същият като този на обирджиите на банкомати в Сапарева баня. Крадците отдавна са зад граница, смята бившата барета.
Източник: frognews.bg

Театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!
Ние от Blife.eu също се съгласяваме с коментара на frognews и дори си мислим, че всичкият този неадекватен цирк има за цел само и единствено да прикове общественото внимание и през това време да се прекарат много неща!

Например докато цяла България говори за това убийство медиите не говорят, че има намерение да не се признае Референдумът в Добруджа за добив на газа !

Някак си никой не говори за медиите в Америка, Германия и Дания, които одариха ужасяващ шамар като оценка на правителството ни и борбата с корупцията!

Някак никой не видя и постановката с ремонтът на двигателите на самолетите МиГ как Каракачанов се оправда с Украйна, а Русия отговори, че това са лъжи от Българска страна! Никой не видя и какво се случва с концесиите за добив на злато и как Волен Сидеров се нареди на хранилката!
Никой не видя и гафовете за признаването на третият пол докато вече са отпечатани дори формуляри и бланки за това като там третият пол е формулиран като ДРУГ! Никой не видя и проблемите с ТЕЛКОВЕТЕ, а там нарушенията са драстични !

Някак си никой не вика „оставка“ и с районната кметица за скандала с детските градини и управлението на ГЕРБ – СМС режим!
Извадени от огъня бяха десетки горещи картофи като това, че скачат и счетоводните услуги и горивата, и тока, и водата, и цените на храните с 60%, а това, че предстои и поскъпване на хляба и житото естествено се товарят кораби с пшеница сега във Варна, но за това никой не говори !

Никой не говори къде се пренасочват парите отпуснати за армията, за бойните кораби и ремонта на самолетите – близо един милиард лева се пренасочват и никой нищо не пита ! Общественото внимание е приковано от едно ужасно убийство, но никой не казва какви ги върши Борисов в Турция и пак зад него стой Турското знаме, а не нашето и за химна на България не се говори много и за думата „Родина“, че изчезна от учебниците, никой не говори стотици премълчани неща !

А най-отвратителното е, че послушните медии само повтарят „преди минути това за полицията“, „преди минути онова баретите“! На третия ден извадиха Баретите, а това къде го има?

Правят спектакъла по-пищен, по-зрелищен, а през това време се замита всичко !

„Хляб и зрелища“, но хляба ще е по-скъп, а зрелището ще го плащаме ние ! И за финал ще кажа, че в свободните медии се разрасна буря, която ще рефлектира така, че до европредседателството няма да има свободни и неконтролируеми сайтове и медии и не за друго, ами защото целият свят и цяла Европа шест месеца ще впери очи и уши в България, а управляващите не искат да се знае истината!

Иначе това е поредната трагедия, която бе трансформирана в театрална постановка, а публиката гледа едно, но не вижда друго !
МВР постановка от продуцентите на „Киларите” !

Правителството крие безсилие зад показност и скъп акции !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*