изпрати новина
Водещи новини

Тиквени семки

Тиквени семки
Аз съм прост и Вие сте прости Как е на бостана на Местан и Бойко, я кажете?

Ами пъпешите са явление, а дините богатство, но за кого са парите ?
Днес на бостана има кратуни в изобилие, става дума за кандидат депутати, които искат да влязат във VIP бостана, егати !

Днес питаме Ви ние – има ли социалната държава нужда от този Бойко, от таз тиква, от този чукундур и видимо е, че нещо му хлопа дъската, ама народа ги усеща вече нещата и ще му дойде края дето се казва „ще му намерим колая“ или той ще си намери калая !

По цял ден слушаме тиквените излияния как бил ял мас, как бил един от нас, колко магистрали построил и за нацията как щяла да се разруши и страната даже, ако тиквата я няма във властта !

А народа си боледува, беднее и тук-там някой кратуна ликува, че от този бостан Местан и Пеевски ще наберат кеш да има за разврат, а другите да ги е яд !
Вярно е, а ако някой надигне глава и шат на патката главата, но народа негодува и с Референдумът се изказа против тази политическа класа и като гледам класата им егати класата!

Тя държавата такава управляват я хора без морал и за да си с тях трябва много да си крал !
А тези, които законите спазват и данъците си плащат уви – за тях само беди, злини и всичко това е заложено в програма създадена от бостан като кога да ти е данък смет, кога да си платиш винетка, застраховка и за банката вноса – такси, вноски, пари и пари, а за тях е всичко разбери!Тиквени семки

От дата до дата работим и времето лети, а кой спестява днес пари?
Хранят ни с боклуци, водата е мътилка, а ако не си ли на държавната хранилка ти си нищо, никой и няма за теб хоризонти на където да погледнеш все бостан обрасъл с тръни разбери, а ти си бос и те така в бостана – босият най-лесно се ОБИЧА и така ще е докато паднеш болен и тогава няма кой да те погледне !

Време е боклука да изхвърлим, време е, но няма кой да помете този бостан и на чисто, и на ново с новата реколта, която сам си сял с грижа за ближният и личен пример, че бостана трябва и да се облагородява не само да се напоява с нашата пот и кръв, а те само да крадат !

Време е за нова алтернатива на управление в страната, време е да наритаме всички тикви и кратуни за да има утре и за нас иначе ни чака бавна смърт и нас и Вас !
Време е боклука да изхвърлим, но по-преди това тези дето ни мачкат до стената да изправим с метла в ръка !

Ако не приемете мажоритарното гласуване ще чуете една революционна песен ”Край Бостан шум се вдига”! Има метли и щитове, ето Слави тук пристига и народа го зове !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*