Тиквени семки

Тиквени семки


Аз съм прост и Вие сте прости Как е на бостана на Местан и Бойко, я кажете?

Ами пъпешите са явление, а дините богатство, но за кого са парите ?
Днес на бостана има кратуни в изобилие, става дума за кандидат депутати, които искат да влязат във VIP бостана, егати !

Днес питаме Ви ние – има ли социалната държава нужда от този Бойко, от таз тиква, от този чукундур и видимо е, че нещо му хлопа дъската, ама народа ги усеща вече нещата и ще му дойде края дето се казва „ще му намерим колая“ или той ще си намери калая !

По цял ден слушаме тиквените излияния как бил ял мас, как бил един от нас, колко магистрали построил и за нацията как щяла да се разруши и страната даже, ако тиквата я няма във властта !

А народа си боледува, беднее и тук-там някой кратуна ликува, че от този бостан Местан и Пеевски ще наберат кеш да има за разврат, а другите да ги е яд !
Вярно е, а ако някой надигне глава и шат на патката главата, но народа негодува и с Референдумът се изказа против тази политическа класа и като гледам класата им егати класата!

Efekt 2

Тя държавата такава управляват я хора без морал и за да си с тях трябва много да си крал !
А тези, които законите спазват и данъците си плащат уви – за тях само беди, злини и всичко това е заложено в програма създадена от бостан като кога да ти е данък смет, кога да си платиш винетка, застраховка и за банката вноса – такси, вноски, пари и пари, а за тях е всичко разбери!Тиквени семки

От дата до дата работим и времето лети, а кой спестява днес пари?
Хранят ни с боклуци, водата е мътилка, а ако не си ли на държавната хранилка ти си нищо, никой и няма за теб хоризонти на където да погледнеш все бостан обрасъл с тръни разбери, а ти си бос и те така в бостана – босият най-лесно се ОБИЧА и така ще е докато паднеш болен и тогава няма кой да те погледне !

Време е боклука да изхвърлим, време е, но няма кой да помете този бостан и на чисто, и на ново с новата реколта, която сам си сял с грижа за ближният и личен пример, че бостана трябва и да се облагородява не само да се напоява с нашата пот и кръв, а те само да крадат !

Време е за нова алтернатива на управление в страната, време е да наритаме всички тикви и кратуни за да има утре и за нас иначе ни чака бавна смърт и нас и Вас !
Време е боклука да изхвърлим, но по-преди това тези дето ни мачкат до стената да изправим с метла в ръка !

Ако не приемете мажоритарното гласуване ще чуете една революционна песен ”Край Бостан шум се вдига”! Има метли и щитове, ето Слави тук пристига и народа го зове !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.