Тоз, който падне брат!

Тоз, който падне брат!


Тоз който падне пада брат, но е важно и да се изправи!
„Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!“
Гладът е по-силен от всичко, бесните смирени, гладни на трохи се радват, а лудите отдавна вече са щастливи брат!

Ще кажа един ден: „Но… стига ми тая награда – да каже нявга народът: умря сиромах за правда, за правда и за свобода…“ глупости на търкалета брат!
Не им пука брат, освен за жалките им задници да се наплюскат и да се напият в кръчмата, комплекси да избият и затова с правдата е като със свободата – всеки я говори, но никой не я е виждал поне у нас!
Вика: „Радостта ми няма граници, като си наумя, че „моята молитва“ се сбъдва“ никой не се моли вече братле, всеки гледа двата лева в ръката и да си изтърка числата! Дотам се простират на хората мечтите, дотам достигат и тяхната молитва!
Вече не се молим на Бог или Аллах, вече на лотарията се моли всеки от беден до богат!

„…Знайте, че който не обича родителите си, жена си и децата си, той не обича своето отечество!…“ никой никого вече не обича, а само за пари в любов се врича и родината ни патриотите продават на декар, на парче властта е узурпирана братле ! Няма род, родина, клетва или срам и всеки се продава, но проблемът вече е, че никой не купува тази долна еничарска държава! Не се сърди братле, че грубо се изразявам, ама е така – „всяко нещо дето има уста и дупе може да се купе“!

Efekt 2

„Настане вечер – месец изгрее, звезди обсипят свода небесен“ ела да видиш братле защо съм бесен – само курви, сводници и пласьори, градът студентски чалга го тресе, а наркоманът се друса под свода небесен, а аз съм бесен като гледам как политиците ни като богове са дошли за новата реколта невинна плът да вземат и така всяка вечер братле настане вечер след вечер, а аз пак съм бесен!
Казваш „Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на цялото човечество“ не е така ще ти кажа, главите други са, властта също, а всички са облъчени и доста измъчени!

Пръскат ни като мухи, тровят ни с храната и водата и никой не знае какво става на обикновеният човек в главата!
Няма вече общо благо, всеки иска само на него брат да му е драго! „…От всичкото това, що казахме дотук, ние не можем да направим друго никакво заключение, освен това, че единственото спасение на нашия народ се състои в революцията. Който има уши, той нека чуе.
Нашата революционна партия скоро ще покаже де е, какво е и какво иска…“

Тихо братле не говори за революция, че куките ни дебнат, слушат и ни гледат, камери следят ни, доносници шептят, а за „революция“ си казал дума в ареста ще се озовеш и оттам няма жив да се отървеш – ще те затрият тихомълком бе братле! И така ти думам бате Христо като брат на брата загубихме я не само страната, но и вярата, и хората загубихме, надеждата загубихме, мечтата остана само болката в душите и сърцата, но и тя с дрога и алкохол някак си се отмива и забравил си кой си, откъде си и накъде отиваш като свещ догаряш ей така !
Дай да ти налея бира брат, свършена е тя!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.