Тревога ! Очакват се терористични атаки на Балканите ! Вижте подробности !

Тревога
Тревога ! Очакват се терористични атаки на Балканите ! Вижте подробности !

За последните 24 часа президент и премиер предупреждават за терористична опасност, а медиите мълчат в страната !

За по-малко от денонощие двама водещи македонски политици – президентът Георги Иванов и вътрешният министър Митко Чавков предупредиха, че има реална опасност от терористично нападение на територията на страната и на Балканите.
И двамата смятат, че македонските сили за сигурност са в състояние да отговорят на предизвикателствата.

При визитата си на южната граница вчера Иванов каза, че „има реални заплахи от ислямистки терористични атаки в страната“. Президентът за пореден път припомни, че в Република Македония са се върнали 86 лица, които са се сражавали в Сирия и Ирак.
„Има опасност от терористични атаки на Балканите, включително и в Македония“, каза Иванов.
Според него със закриването на т.нар. „Балкански маршрут“ не са премахнати всички нелегални канали за мигрантите.

„Има реална опасност от евентуални терористични атаки. За да се стигне до това заключение, не е нужна някаква специална експертиза. Няма нужда от излишно теоретизиране и импровизации. Необходими са конкретни действия за предотвратяване на евентуални терористични атаки“, подчерта от своя вътрешният министър Чавков.

Само за последните 5 месеци силите на реда в западната ни съседка са предотвратили нелегално преминаване на македонската граница на около 18 000 души. Телената ограда, която е дълга 50 км по границата с Гърция непрекъснато е атакувана от мигранти, които на над 700 места са се опитали да я разкъсат или частично да я премахнат.

Efekt 2

Източник:primanews.net

Ние от Blife.eu ще споделим, че такава опасност за България няма, защото ние нямаме ограда !

Няма опасност от радикални елементи, защото държавата ни е толерантна и дори им позволи да си направят партия и да участват в управлението на страната ни !

Нашият ислям не е радикален,а той е УНИКАЛЕН и докато Македонците си мислят, че са спрели балканският маршрут премиера ни се прави на Шут, а през страната ни минават на талази цели орди и отряди идващи от ислямските държави !

Няма такава опасност за България разберете, правителството ни има икономически спогодби с терористичните картели и това, че обясняват, че нямаме икономика е лъжа – икономическите връзки на правителството ни с джихадисткият сектор са повече от трайни !

Балкански маршрут има и дори е двупосочен – натам оръжие, цигари, наркотици и медикаменти както и крадени коли и техника, а насам – пари, джихадисти и трафикът на терористи процъфтява както и трафикът на антики, злато и други ценности !

Нашият президент и нашият премиер са спокойни, защото имат подписани трайни икономически гаранции от двете страни !

Дето се казва „Тревога ама фалшива“ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.