Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Треска за злато

Треска за злато


Истината е, че България сигурно е най богата на злато в Европа !
От Нова съобщиха за златната треска в цялата страна и как хората масово ходят по реки и потоци, по ручеи с кирки, лопати и с легенчета и промиват злато, но и намират злато и така си доработват още доходи !

Това не е авантюра, това си е хоби, което се превръща в страст, която си има воят блясък и своята цена !
Значителни доходи си изкарват хората, който промиват злато !

Да така е, за народа са златните трохички ни и никой не смее да каже колко са тоновете излизащи от страната ни за златните концесии с фирмите, който стопанисват големите златни находища!

С тези тонове злато за тези години сигурно щяхме да имаме по -голям златен резерв и от Германия и Франция, но това са теми табу или по-точно дето е казал народът, който много пита бързо остарява !злато

Сега и с новият закон за концесии правителството смята да даде най-златните ни находища за по 100 години напред и да лиши държавата от една от най-големите и възможности да си стъпи на крака и да остане независима и силна !

Някога златото на България си беше нейно и в страната ни нашият лев бе по-скъп и от доларът и рублата, а днес е друго!
Днес за нас трохите и да лапаме мухите !

злато

Но нашият народ има и една друга поговорка, че „не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава“ !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари