Тръби, асми – лъжи и ВИДО

Тръби асми - бъдещето е в твоите ръце разбери +ВИДО


В цял свят воини се водят заради тръби !
Тръби с петрол, тръби с газ, все става дума за тръби нали?
И така в едни отминали времена „Южен поток“ бе спрян от Бате Бойко по заповед на Америка !
Тръби какво да се прави, не минават през страната и затова колко изгуби страната?

Бил ги спрял Орешарски, на Соколски човека, ама баш тогава климатичните съветници от САЩ заливаха черноморието и Орешарски бе изправен пред избора дали да умират невинни хора от УЖ природни бедствия или да послуша шепота на Борисов и да секне руската тръба !

И така с колко години се спря тази газова тръба да отиде към Европа и колко ли милиарди бе ощетена Руската държава, а нашата колко пропусна?

Над 1,2 милиарда и ниска цена на газта и ето как една икономика не е конкурентоспособна след като най-важното за нея е енергоизточникът и е на скъпа цена, ама какво му пука на Бойчето нали си взе подкупчето от 30 милиона уж да търси шистов газ, а после другата лъжа за сондажите в морето Черно и тя така и той така лъжеше народа, а бизнеса мълчи и купува скъпа газ заради един преспал в Симитли педер@с !

Сега да си кажем право в очите една тайна за тръбата, че там където има руски тръби няма тероризъм, няма джихадисти, атентати, няма размирици и войни, защото Русия брани собственият си бизнес, а Борисов го смазва !
Това е разликата между двете страни !

Efekt 2

Тръби какво да се прави !
Ако имахме и тръби долу на южната си граница щеше да има и граница, и ако проектът Бургас – Александруполис бе реализиран това ще да е щит през който нямаше да мине ислямската вълна, джихадисти и терористи !
Хора запомнете, че там където има Руски тръби няма войни, няма и тероризъм, там има взаимопомощ и изгода, там няма несгода ! Несгодата идва от янките, който сложиха ръка на премиера и Цветан Цветанов и за да контролират шибаните наркотици и оръжейните доставки до „Ислямската държава“ разбиха нашата държава !
Но е време разделно с Бойковизма и с базите на янките в страната, време е да кажем ясно, че искаме да правим бизнес с Русия и да произвеждаме и да изнасяме, да имаме силна икономика, а не да ни ползват благата и да ни грабят децата !

Какво е това да ползват нашите тецове и нашите въглища, да ни продават нашият ток, да грабят нашето злато и да ни продават нашата вода?
Къде са националните интереси, къде са националните приоритети ! Чужди вериги да хранят нацията ни с боклуци, а това е национално предателство и ако сега не кажем стига толкова, те няма да спрат да ни обират асмата и да ни продават нашето грозде !

Скъп ток, скъпи горива, скъпа храна, скъпи медикаменти стига с тези шменти капели, време е за национална доктрина за една силна и свята държава !
Време е за славянско обединение !
Сега и Европа гледа към Русия, а ние сме на кръстопътя ще кажат някой, не ние сме на пътя и на газта и на руските пазари, а от нас зависи дали ще спечели страната или пак друг ще ни бере асмата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.