Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Трябва ли да премахнем кръстовете от църквите си заради пришълците ?

Трябва ли да премахнем кръстовете от църквите си заради пришълците ?

Махат кръстовете от църквите в Швеция, за да не дразнят мигрантите!

Заради стотиците хиляди имигранти, които тепърва ще се изсипят в Швеция, епископ от Стокхолм е предложила да се премахнат кръстовете на една християнска църква, а на тяхно място да се поставят ислямски символи. Въпросният епископ Ева Брюне вярва, че свалянето на християнските символи от Моряшката църква ще я направи „по-приветлива“ за мюсюлманите — съобщава STV, шведска национална телевизия. „Отдаването на място на хора от други религии не означава, че ние не сме защитници на нашата вяра. От църковните служители се очаква да възхваляваме Христос. Ние правим това всеки ден, при всяка среща с хората. Но това не означава, че сме враждебно настроени към друговерци“ — пише Брюне в опит да оправдае предложението си. Брюне, която е първият епископ на голяма световна църква, признал лесбийските си наклонности, иска черквите да се разглеждат като обществените летища, където има молитвени стаи за мюсюлмани — затова трябвало да се премахнат християнските символи и да се „посочи накъде е Мека“.

Предложението е било посрещнато с протест, поведен от пастор Патрик Петерсон, служител на Оскарската епископия в Стокхолм, който твърди, че „не е разумно черквата да се сравнява с молитвените зали в летищата и болниците. Християнските църкви и катедрали не са просто обществени места“. Директорът на моряшката църква — Кики Ветерберг, също открито се противопостави на идеята: „Аз нямам никакъв проблем, ако мюсюлмански или хиндуистки моряци идват тук да се молят. Но вярвам, че сме християнска църква и затова трябва да запазим символите. Ако аз посетя джамии, няма да искам от тях да премахат техните символи. Това, дали ще вляза или не, е изцяло мое решение“ — казва Ветерберг. Също така е иронично, че същата тази Брюне, която иска да сме по-приветливи към мюсюлманите, в ислямските страни щеше да бъде екзекутирана, задето е лесбийка. „Ето как изглежда общество и култура, които извършват самоубийство“ — пише Робърт Спенсър. Ако на вас тази история ви звучи прекалетно налудничава, за да е истина, явно не сте се запознати каква „утопия“ е Швеция.

Това е държавата, в която някои политици предложиха да се дава безплатно жилище, да се намира работа и да се плащат социални помощи на завръщащите се бойци на Ислямска държава — всичко това, естествено, щяло да се заплати от данъкоплатците. Това е държава, в която има голям недостиг на жилища и в същото време политиците казват на гражданите, че трябва да отстъпят градините си, за да настанят там имигранти от Третия свят.

Швеция е още страна, която наема симпатизанти на ИДИЛ, за да ръководят имиграционните ѝ комисии. Швеция също така използваше данъците на гражданите, за да наеме „експерт“ по ислямофобия — Михаел Николай Скрамо, който впоследствие се присъедини към Ислямска държава.
Източник : bgnow.eu

календар
календар

Ние от Blife.eu ще коментираме че с нашите продажни политици както и с това принудително населване с ислям скоро и в България ще се наложи – ще ни наложат да се съобразяваме с законите и навиците и привичките на Шериата . Не са един или два случаите в градският транспорт когато се чува е не може да седят до неверници или да се оплакват, че камбаната вдигал шум . И ред други тенденциозно се увеличават нападките към християнски гробища и тяхното оскверняване ! Господи какво ли още ни чака да видим?Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Махат кръстовете от църквите в Швеция, за да не дразнят мигрантите! Заради стотиците хиляди имигранти, които тепърва ще се изсипят в Швеция, епископ от Стокхолм е предложила да се премахнат кръстовете на една християнска църква, а на тяхно място да се поставят ислямски символи. Въпросният епископ Ева Брюне вярва, че свалянето на християнските символи от ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 3.79 ( 4 votes)
0

About administrator