Трябва Орбанизация срещу една организация на Сорос !

Трябва Орбанизация срещу една организация ! Stefan projnow


Ако Виктор Орбан се бори в собствената си страна с една организация, която е пуснала пипала и у нас то ние трябва да направим същото !
Ние трябва да поставим България и нейните интереси на първо място !
Някога Сорос предизвика свалянето на Жан Виденов по един особено жесток начин за цялата ни нация с изкуствено създадена инфлация, която съсипа всички ни !
Глад, купонна система, нищета и бедност докато така нареченият финансов спекулант изкара повее от половин милиард от девалвацията на лева спрямо долара !
Политиците услужливо забравят тези факти !
Народът също забрави, че една държава бе съсипана показно и наказателно демонизират образа на Жан Виденов, но истината е, че думите му са :

“На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната.“

Жан Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка (БАНДА)!
Сорос също е проводник на плана Ран-Ът
Джордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и създава фондация “Отворено общество“, която се занимава с разнородна дейност, не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година.
Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва.
Жан Виденов е единственият човек в света отказал да приеме Сорос.
Сорос решава да му отмъсти, като Ви спретне глад, студ, мизерия и помогне да бъде свален от власт.
Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и др., + откровени промити мозъци-либерасти. $ помощта на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание и “цветната революция“ е факт.
“Майдана“ довежда до падането от власт на правителството на Жан Виденов.Жан Виденов Стефан Пройнов Орбанизация

Efekt 2

Виденов беше брутално атакуван от ДЕМОНкратичните западни спекуланти, за да се съкруши опитът България да бъде независима. Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им мекерета, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После Мултигруп сключи договор с Русия (на Елцин и олигарсите), с който да посредничи в доставките на газ. Виденов се опъна. Мултигруп също направиха една цесия за милиарди, така че да издоят пари от „Кремиковци“ и „Булгаргаз“. Виденов се опъна и анулира цесията. След това, соросоидите отстраниха печелившия кандидат-президент на БСП (Георги Пирински – водещ в проучванията) и с невиждана пропаганда назначиха Петър Стоянов. Тази загуба на БСП беше използвана като момент, в който да започне валутна атака срещу лева, и срещу банковата система. Със сигурност Сорос е участвал, защото веднага после, след като дойдоха сините, той стана определящ фактор в политиката ни, съветник на президента и пр. (същото като това дето е сега в Украйна примерно). Жан Виденов отказа да разпродава, но и на руските олигарси (защото отказа да приеме газовата сделка на Мултигруп ), и го сполетя и невиждана валутно — банкова атака.
Цитат: “През онези 40 дни червените перестройчици и сините хунвейбини бяха основните съучастници в разоряването на нацията.“ – Жан Виденов за събитията след подаване на оставката на правителството му.

Жан Виденов си отиде почтен от “политиката“, защото неговият личен морал беше победен от милиони на Сорос, но винаги има Видовден и той идва тогава, когато никой не го очаква и носи моралната победа на потърпевшия. Дай Боже да сме живи и здрави, за да го дочакаме този ден! По въпроса за една късна реабилитация: Един ден сегашната кампания срещу българите ще свърши, всичко ще излезе наяве и тогава името на един честен човек ще бъде изчистено.
Източник: bultimes.com
От тогава Жан Виденов не се занимава с политика и истината е, че рано или късно той ще бъде канонизиран като политикът, който се осмели да застане срещу Сорос !
Машината на Сорос вече се е вкоренила в България във всички свери политика, съд , изкуство и най-трайно в медиите и образованието !
Всички виждаме какво става в страната ни, но малцина са медиите, които говорят за това открито !
И ако Виктор Орбан поде война срещу Сорос то ние Българите трябва да го последваме !
Щом има соросоиди защо да няма Орбанисти, нека последваме примерът на Орбан !
Трябва яка Орбанизация за свалянето на тази престъпна организация !
Ти би ли участвал е въпросът днес ?

Днес Сорос Ви  контролира Вас и съдбите Ви ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.