изпрати новина
Водещи новини

Тук съм!

Тук съм! Stefan ProjnowТук съм!
Защо съм тук в България?

Тук съм, защото не искам да имам кариера, а Родина!
Тук съм, защото не искам да имам стандарт, а да имам семейство .
Тук съм, защото не искам да гледам как растат децата ми по интернет, а да бъда с тях !
Тук съм, защото искам да виждам своите майка и баща в очите, а не да им пращам по някой лев и толкова !
Тук съм за да мога да обичам жена си и всеки ден да я целувам, а не да и пращам целувки по телефона !

Тук съм, защото ролята на родителя е да бъде със семейството си, не да бъдат отделени !
Тук съм, защото обичам Родината си и не търся лично егоистично спасение в името на оправданието, че държавата ни е скапана и нямало реализация за мен !
Тук съм, защото държавата сме ние, а не тези, които навлизат безконтролно в страната ни !
Тук съм, защото това е избор да бъдеш или да не бъдеш както е казал Шекспир, но в нашият случай да бъдеш или да не бъдеш ТУК? ТУК където сме родени и искаме тук да умрем !

Да умрем, но да оставим нещо след себе си, защото сме длъжни да предадем родината ни на идните в пригоден вид както са ни я завещали нашите предци ! Тук съм колкото и да ме мачка държавната машина, колкото и да ни репресират, колкото и да ни смазват!
ТУК СЪМ и за мен е чест да бъда тук до гробовете на моите починали близки, до полетата на Хан Аспарух, до планините на нашите хайдути, до долините на траките и под небето на майка България !
Българи, завръщайте се тук в България и да започнем спасението на държавата ни от продажните ни политици обслужващи чужди интереси, а не нашите !
Българи „съединението прави силата“, а Българите са били силни когато са били единни и забравете личният си егоизъм и елате да спасим България, елате, защото тук останаха само болни и немощни и няма кой вече знаме да развее камо ли черешово топче да направи !

Елате, България ви зове и нашето отечество има нужда от опълчение, някой да се опълчи на мафията, която изсмуква последните капки кръв на родината ни ! Тук съм, боря се, дишам и горя в бедност и нищета, в недоимък и лишения, но съм ТУК с гордо вдигната глава и нали съм тук, не съм избягал !
Време е да изхвърлим боклука от властта един път завинаги! Елате, само заедно ще можем да спасим България, заедно за едни по-добри времена не за нас, а за нашите деца !
Тук съм, бъди и ти ТУК !
От хубаво не сте излезли навън, защо тогава това лошо да погуби България и децата ни отнемайки миналото ви и настоящето на вашият народ !

Тук съм защото ми пука, а на теб пукали ти ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*