изпрати новина
Водещи новини

Тук съм!

Тук съм! Stefan Projnow

Тук съм!
Защо съм тук в България?

Тук съм, защото не искам да имам кариера, а Родина!
Тук съм, защото не искам да имам стандарт, а да имам семейство .
Тук съм, защото не искам да гледам как растат децата ми по интернет, а да бъда с тях !
Тук съм, защото искам да виждам своите майка и баща в очите, а не да им пращам по някой лев и толкова !
Тук съм за да мога да обичам жена си и всеки ден да я целувам, а не да и пращам целувки по телефона !

Тук съм, защото ролята на родителя е да бъде със семейството си, не да бъдат отделени !
Тук съм, защото обичам Родината си и не търся лично егоистично спасение в името на оправданието, че държавата ни е скапана и нямало реализация за мен !
Тук съм, защото държавата сме ние, а не тези, които навлизат безконтролно в страната ни !
Тук съм, защото това е избор да бъдеш или да не бъдеш както е казал Шекспир, но в нашият случай да бъдеш или да не бъдеш ТУК? ТУК където сме родени и искаме тук да умрем !

Да умрем, но да оставим нещо след себе си, защото сме длъжни да предадем родината ни на идните в пригоден вид както са ни я завещали нашите предци ! Тук съм колкото и да ме мачка държавната машина, колкото и да ни репресират, колкото и да ни смазват!
ТУК СЪМ и за мен е чест да бъда тук до гробовете на моите починали близки, до полетата на Хан Аспарух, до планините на нашите хайдути, до долините на траките и под небето на майка България !
Българи, завръщайте се тук в България и да започнем спасението на държавата ни от продажните ни политици обслужващи чужди интереси, а не нашите !
Българи „съединението прави силата“, а Българите са били силни когато са били единни и забравете личният си егоизъм и елате да спасим България, елате, защото тук останаха само болни и немощни и няма кой вече знаме да развее камо ли черешово топче да направи !

Елате, България ви зове и нашето отечество има нужда от опълчение, някой да се опълчи на мафията, която изсмуква последните капки кръв на родината ни ! Тук съм, боря се, дишам и горя в бедност и нищета, в недоимък и лишения, но съм ТУК с гордо вдигната глава и нали съм тук, не съм избягал !
Време е да изхвърлим боклука от властта един път завинаги! Елате, само заедно ще можем да спасим България, заедно за едни по-добри времена не за нас, а за нашите деца !
Тук съм, бъди и ти ТУК !
От хубаво не сте излезли навън, защо тогава това лошо да погуби България и децата ни отнемайки миналото ви и настоящето на вашият народ !

Тук съм защото ми пука, а на теб пукали ти ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари