Тук ще бъде България, КАЗАХ!

Тук ще бъде България, КАЗАХ!

България!!!
ТОВА СЕ СЛУЧВА В НАШАТА БЪЛГАРИЯ !
Или добре дошли на всички пришълци ! А БЪЛГАРИТЕ КУЧЕТАТА ГИ ЯЛИ !
Дали става дума за култура или просто за афиш залепен на стъкло, но аз не съм виждал такива направени за пенсионери или за безработни не съм виждал да има такива и за хора в нужда !
Странно е това, което се случва в България! Един човек даряваше храна на пенсионери за да помогне на хората в нужда, но столична полиция го респектира и му бяха търсени разрешителни и документи!

Да, същите такива, които самата тази община не му издава!
А тук всичко е законно нали ?
До кога ще сме свидетели на извършване на геноцид над българското население и такава толерантност на тези, които идват по абсолютно незаконен и нелегален начин !

ВИЖ ТУК!
ВИЖ ТУК !

Защо отхвърлям нашето родното и прегръщаме чуждото !
И до кога ще бъдем свидетели на политиката на държавата – да приема пришълци и да ги разселва в страната ни докато се унищожава българската нация ! Ние не насаждаме расова и етническа нетърпимост, насажда я правителството като разсажда ислямисти там където те не са добре дошли ! Освен при тази жена, което е видно от афиша!

Efekt 2

И така това е снимката която е публикувал Димитър Вълчев !
Тук ще бъде България, КАЗАХ!

„Ние не искаме чуждото, но не искаме да дадем и нашето“!
Време е за опълчение, да се опълчим на трафикантската мафия, която видимо си е купила правителството !
Време е да заявим, че тук ще бъде България както е казал хан Аспарух, КАЗАХ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.