Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Търпи народе изродени, търпи, търпи!

Търпи народе изродени, търпи, търпи!


Търпи народе изродени, търпи, търпи!

Май ефектът на късата памет е сериозно увредил всички мозъци !
И така пръскани и облъчвани, тровени през водата и храната ние се превърнахме в биомаса управлявана от така наречената елитна класа !

Като гледам езикът на класата егати и класиците дето са физкултурник, пожарникар, разни психопата наричащи се демократи !
Това ли е елитът ми кажете, това ли народът заслужава ?

Телевизията ви облъчва със скрити кадри и фалшиви новини, но техните не са фалшиви, техните са за фалшивите политици, които всеки ден ни обясняват как ни управляват и как ли са вдигнали пенсията и цената на храната вдигнали и на горивата, но пък щели да вдигат и цената на водата !

Токът непрекъснато расте !

И по телевизията казват, че всички сме добре !
Одеве тиквата се отървал, че като гледа по Витошка кафетата били пълни с хора и що се оплаквали, че не били добре?
Абе таранколу, както казва един професор – отиди по селата и в малките градове виж хората как изнемогват и нямат пари за храна, а са болни и идва зимата, идва студа !

Но как елита ще разговаря с лошият материал нали има разделение на класите и това е истинската им борба – те срещу нас, а народа пак търпи и пак търпи и какво чака никой не знае, да дойде новият спасител надали и защо да го прави ми кажете ?

Да стане чудо по-добре, но чудеса не стават ей така !
Търпи народе изродени, търпи, търпи към нови страдания ти Бойко ни поведи ! С грижовна мъка нова ти децата ни сега умори !
В Европа, която за пример ни я дават никой не плаща за преглед за деца, а лечението е безплатно дори безработна да е майката пак болничен ще и плати страната за да се грижи за децата !
Тук обаче не е така – такса при лекаря, плати извинителна бележка, заплати лекарствата са твърде скъпи, но пък са менте и какво от това децата трябва да ни се изтрепят за да ни заличат като нация !

И така всяко второ дете е болно по статистика една, но докато завърши броят им расте и така 7 от всеки 8 деца са болни и какво от това като болниците ще затворим да ви изтребим ние до крак и това си е геноцид, а народът си търпи пак !
Търпи народе изродени, търпи и скоро нито България, нито тръпка, нито човешки крак ще е останал от нашата нация, а всичко е заради тази извратена псевдо демокрация да ви управлява пожарникар и един физкултурник сте си виновни вие, а за изтреблението всички ние !
Време е да се изхвърли боклука от властта или те или ние е дилемата и няма какво да се чудим и да се маем, време е за радикална демокрация и да спрем този геноцид и тази шуробаджанашка окупация !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Sé que es amor desde que te veo en mis ojos.