Уж W C

Уж W C


Уж W C

Не стихват протестите в България, а Валери Симеонов уж щял да управлява вечно!

Майките с деца не спират да крещят по площадите, такива са кресливи те !

А уж вицепремиерът на страната ни Валери Симеонов накратко наричан по-долу W C след като единственото, което направи в България е да открие една тоалетна на митниците на която имаше табелка на латински със съкращението на абревиатурата на неговите имена W C !
Та затова и ние накратко уж да го наречем W C !
Огромно 18 километрово шествие се проведе в София – майки и бащи заедно със своите деца !

Уж болните деца са обект на подигравка, на унизителна гавра с тях за съдбата им с всички нас !
Това е надменното поведение на едни субекти от психиатрично отделение наречени хунтата узурпирали властта !

Efekt 2

Забравили, че и те са хора, и тях майка ги е раждала с прогнили души от алчност без съвест и без свян, окупирали престола на властта и без капка срам някак оглушели, че народът навън скандира ОСТАВКА всеки ден и всеки час ! Избрани от народът да му служат те до гроба, а в замяна на това те се гаврят с мъката ни и потъпкване на човешката духовност, липсата на нормалност и морал засилват агонията на човешката душа с печал, който в гняв се избуява, но това не може вечно да продължава !

Викове ОСТАВКА днес огласят улиците в страната, а W C се прави, че не чува, Борисов се прави, че не вижда, а Цветанов ни говори за стабилност в коалицията тяхна, но навън обаче крещи ОСТАВКА майка бясна, която не ще прости на милата и рожба с белег от съдбата да казват, че била уж болна уж ли е на тази жена съдбата?
Уж хора ли сме или уж имаме права?
Време е да пуснем водата, W C да си тръгне по тръбата !
Време е всеки един от нас да реши уж хора ли сме ние?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.