Украйна: Агентите на ФБР и ЦРУ се прехвърлят у нас

Украйна: Агентите на ФБР и ЦРУ се прехвърлят у нас

Това, което се случи в Украйна е най-радикалната демокрация или опит да се американизира руски народ !

Бунтове, протести и много смърт, бедност, режим на диктатура и всичко това под зорките напътствия на САЩ или по-точно казано от техните агенти на ЦРУ и ФБР, които пък пряко издаваха заповед на СБУ( Служба за сигурност на Украйна) бързат да се изтеглят от страната!
Америка си свърши работата в Украйна и тя не позволи пътят на Руската тръба да стигне до Европа!

Украйна бе и главният провокатор Русия да получи санкциите си !
Игор Марков, депутат от Върховната Рада каза, че това е знак, че САЩ започват „полекичка да се изтеглят” от Украйна. Американските агенти бяха спешно прехвърлени в Румъния и Чехия, но знаем, че такива има и в България !

ЦРУ

Varna FBR

Ние от Blife.eu ще припомним, че такива полеви агенти от ФБР действат и в България само преди два месеца бе задържан Българско гражданин от Варна Красимир Николов, който бе арестуван и така на 8 септември американски агенти от ФБР заедно с Български полицаи нахлуха в домът му по обвинения, че българският хакер бил разследван в Питсбърг, Западен окръг Пенсилвания, САЩ, и така не се чудете ако видите американските служби около Вас, не се снима филм, а те са тук и са повече от истински !

Efekt 2

На този етап в Украйна ще останат само анализаторите на тези две агенции !
Вече са освободили две от сградите, в който са се помещавали !
АКО СЦЕНАРИСТИТЕ НА УКРАЙНА ИДВАТ У НАС ДА СЪВЕТВАТ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО, НИЩО ДОБРО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ У НАС!

Ако може да се вярва на Джонатан Галавис – първи стратегически съветник на новия американски президент Тръмп, интервю дадено за програма „Хоризонт“ на Българското национално радио, страните трябва да плащат повече за сигурността !
Прави впечатление, че това е съобщено по българско радио, което може да означава само едно, че е насочено към Българският народ !
Трябва ли да се притесняваме?
Вижте цялото интервю по bnr.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.