Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Умореният диктатор!

Умореният диктатор!


Умореният диктатор ли е Бойко от династията на Борисов 3?
Някак си се умори да се дави в гняв, страх и много ярост!
Иска вече да се отърве, но не може той да спре!
Властта е наркотик и то най-силен на света пристрастяването му е по-голямо от въздуха и водата даже, но страх го е, че някой ще го смаже!

Умори се Бойко или Борисов 3 и вече много му личи!
Иска той да може и да си почива и да спи, но уви ! Избяга Бойко от страната като митинги, протести и скандали държавата тресат, а него все го няма, няма и следа от позитивни политики !
Не реже ленти вече нашият диктатор, не открива вече магистрали, но пък се затварят градини детски и училища, а болници фалират и няма култ към личността и идеали !

За майки с болни им деца пари няма, но за мафията от паралелната държава 16 милиарда ДДС има!
20 милиарда заеми за бедните за здраве, за медицина и образование няма, за младите работа няма, но за Бойко и хунтата му узурпирала властта пари има! Няма армия, но имаме парад и всичко е театрални постановки, а народът си трае и в социалните мрежи си дерзае!

И така диктаторът е уморен, но страхът го е обзел и отдавна умът му е превзел и сега няма как да се откаже, защото може в затвора да се окаже ! Няма диктатор на света на имане да се е наситил, но и няма такъв, който до старост да е достигнал !
И така династията на Борисов 3 май, че си отива дали ще е в затвора този, който го смени решава, а кой ще го смени народът ще реши!
Време е за избори, народе разбери!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.