Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Уравнението ГЕРБ


Уравнението ГЕРБ Хипотетичен имагинерен свят за светло бъдеще на Българският народ и държава!
И паралелната държава!

Някой да е видял такъв план стъпка постъпка към светлото бъдеще? Проблемите се замазват и се решават на парче, а системата е сбъркана! Всичко е в илюзорният план „ще дойде някой и ще ни спаси“!

И така дойде Борисов и сега кой от него ще ни спаси ?
Вкопаването на мафията става все по-дълбоко в държавната машина!

Унищожава се човешкото в човека с джендър практики и толерантност с граденето на нова психология в биомасата, която трябва да образува новото европейско семейство !
Хаосът превзема всички сектори !

Моралът и социалните норми на поведения са заклеймени във вредно тоталитарно наследство, а деморализацията се превръща в течения, моди и дори модел !
Израждането и джендър практиките сериозно мутират новите култивирани поколения ! Какво ни донесе ГЕРБ:
Повече смъртност!
Повече болести!
Повече разводи, повече престъпност!

Повече безработица!
Повече бедност!
Повече страх!
Какво ни отне Демокрацията на ГЕРБ ли?
Вие допишете!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.