Факторът Русия

Факторът Русия

Анализатор на Forbes: Русия доказа, че с нея трябва да се съобразяват

Москва излезе от трудното положение и постъпва както си иска. Септември 2015 година стана моментът, от който в Русия отново започнаха да се вслушват, сята колумнистът на Forbes Кенет Рапоза. Според него, успехите на Владимир Путин в Сирия са напомнили на Запада за необходимостта от съобразяване с позицията на Москва. Без значение дали това се харесва на западните лидери или не, Русия трябва да бъде взимана на сериозно, пише в статия за Forbes Кенет Рапоза. По думите му, с Русия отново са започнали да се съобразяват през септември 2015 година, когато президентът Владимир Путин е успял да постигне значителни успехи във външната политика. Според Рапоза, тези успехи могат да доведат до отмяна на санкциите. „Западът ще се вслушва в Русия или Русия ще го игнорира и ще постъпи така, както си иска. Така се случи с руската операция в Сирия”, пише Рапоза.

Интервюто на Владимир Путин за телевизионния канал CBS, речта му пред Общото събрание на ООН за борбата с тероризма в Сирия, промените в позицията на Франция и Германия за Украйна – всичко това говори за това, че Русия е излязла от трудното положение, а в Путин са започнали да се вслушват, смята авторът.

В частност, според анализатора на Forbes, срещата на лидерите на „нормандската четворка” в Париж показа, че по украинския въпрос Франция и Германия вече клонят към руската позиция, настоявайки за изпълняването на споразумението „Минск 2” и произвеждането на избори в Донбас. Киев, по всяка видимост, ще трябва да се примири с това. „Политическата карта на света продължава да бъде разделена между Запада и Русия”, убеден е Рапоза.
Източник : blitz.bg
Факторът Русия
Ние от Blife.eu ще коментираме, че рейтингът Владимир Путин ще продължава да расте ако продължава да спасява светът от терористите и техните безчинства ! Прогнозираме че все повече страни ще го поканят да ги избави от този режисиран сатанински сценарии ! Все повече хората разбират че тези демокрации и революции са добре режисирани кървави постановки на ЦРУ и компания с цел хаос раздор и контрол над чуждите природни богатства ! Който и каквото да ви говори става дума за пари – много пари ! Америка чрез ООН налагаше санкции и ембарго на много страни време е някой да каже стоп на това! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2

от administrator